Viktorii Plzeň čeká nejkratší ligový výjezd. V pátek 12. srpna se totiž její hráči utkají na stadionu U Litavky s domácí Příbramí. Trenér Roman Pivarník nevylučuje změny v kádru aktuálního ligového mistra.

„Ještě uvidíme, jaký bude zdravotní stav hráčů. Máme určité problémy a čekáme, jak se nám podaří vyřešit je. Nemám ještě úplně jasno, jak sestavu poskládat, ale určité změny budou,“ naznačuje Pivarník, který po zápase s Bohemians viděl nedostatky svého týmu v pomalé hře a malé odvaze ve hře směrem dopředu. „Snažíme se na tomto průběžně pracovat. Doposud jsme dvě tréninkové jednotky věnovali ani ne tak přípravě na Příbram, jako spíš na celkovému zlepšení naší hry. Snažíme se den po dni odstraňovat naše nedostatky,“ popisuje hlavní kouč Viktorie.

Příbram v dosavadním průběhu soutěže dvakrát prohrála, když ve Zlíně ani doma proti Mladé Boleslavi nevstřelila branku. „Viděl jsem zápas s Mladou Boleslaví, kde Příbram byla hodně nebezpečná a i přesto, že prohrála, měla velmi dobrý herní projev. Proto v tomto zápase nemůžeme vůbec nic podcenit a připravit se na sto procent,“ uvažuje Pivarník. „Samozřejmě víme, kde má soupeř silné a slabé stránky, ale chceme se soustředit na sebe. To je naše filozofie, kterou se chceme ubírat i nadále,“ uzavírá trenér Viktorie.

Fotogalerie