Viktoria Plzeň nedokázala ve 22. kole HET ligy bodovat proti týmu z Mladé Boleslavi a jejím jediným bodovým ziskem ze tří jarních domácích ligových duelů je remíza se Slovanem Liberec.

„Jarní zápasy se nám opakují. První poločas byl od některých hráčů špatný, nad tím se musíme zamyslet. Přiznejme si, že Boleslav byla v jedenácti lepší a důraznější. My jsme byli všude pozdě, nebyli dostatečně důslední v soubojích. Proti deseti se hra trochu zjednodušila, ale my z brejku inkasovali na 0:2, což zápas rozhodlo. Sice jsme si v závěru vypracovali tlak, ale pokud promrháme nᚠčas tak, jak jsme ho promrhali dnes, je to špatně a jednoznačně je to naše chyba,“ hodnotí nepovedené vystoupení trenér Pavel Vrba. „Doma neuhráváme to, co bychom chtěli. To vidím jako problém. Aby Plzeň ve třech domácích zápasech ani jeden nevyhrála, to se Viktorce dlouho nestalo,“ dodává.

TomᚠHájek zhodnotil zápas následovně: „První poločas rozhodl, byl od nás velice špatný. Mladá Boleslav dobře napadala a moc nás k ničemu nepouštěla. Neuhrávali jsme balony, které jsme běžně na podzim uhrávali. Když šli hosté do deseti, tak už hráli samozřejmě jen na brejky a jeden se jim i povedl,“ řekl stoper Viktorie a dodal: „Teď hrajeme ve středu. Není čas se v tom babrat, musíme ty domácí výsledky napravit.“

Fotogalerie