Vítej, zlatý hattricku! I tak by se dal popsat úspěch týmu ProClubs FCVP eSport na PS4 – viktoriánům se totiž podařilo třetím titulem v řadě dovršit právě zlatý hattrick.

V aktuálním ročníku FIFA viktoriánský tým nenašel přemožitele a z každé ze sezon si odnesl mistrovský titul. Tentokráte hráči bojující za západočeský klub v 38 zápasech vybojovali 98 bodů za 31 výher, 5 remíz a pouze 2 prohry. 

Tento ročník byl zároveň poslední ve FIFA 21. Teď už nezbývá nic jiného, než čekat na nové vydání videohry, ve kterém se FCVP pokusí navázat na úspěchy v tuzemské soutěži a udělat díru do světa i na evropské scéně.

„Poslední sezona byla náročná především z důvodu, že začalo léto a dovolené. Sestava se tak velmi často měnila, a to bývá složité. I přesto nᚠtým ukázal kvalitu. Dokázali jsme prodat zkušenosti a to, že jsme po celý rok poctivě trénovali. Rádi bychom našim hráčům poděkovali za odvedenou práci,“ říkají kapitáni Erik Durdoň a TomᚠTichý.

Viktoriáni tak potěšili Inaequalis, který jako největší esportová organizace v ČR slaví již 10 let od svého vzniku. Také za FCVP přejeme všechno nejlepší do budoucna a a stále rostete!