Velkou porci domácích zápasů Viktorie si budou moct plzeňští fanoušci užít v následujícím období. Nejbližším duelem v kulisách Doosan Areny bude ligové utkání se Zbrojovkou Brno, které má stanoven výkop na 14:45 v neděli 12. dubna. Hned o tři dny později budou moct fanoušci Viktorie zavítat do Štruncových sadů znovu, ve středu 15. dubna od 18 hodin bude Viktoria v rámci čtvrtfinále Poháru FAČR hostit severočeské Teplice. Bude se jednat o odvetný duel tohoto souboje, který rozhodne o postupu jednoho z týmů do semifinále soutěže.

Zápasy obou soutěží budou dělit pouze tři dny, Viktoria si tak pro své fanoušky nachystala speciální akci. Každý fanoušek, který si ve fanshopu Viktorie zakoupí vstupenky na Brno, si bude moct okamžitě přikoupit také vstupenky na duel s Teplicemi za sníženou cenu 50 Kč. Tato cena bude na pohárovou odvetu se Severočechy jednotná do všech sektorů, podmínkou je však zmíněné zakoupení vstupenek na nedělní měření sil se Zbrojovkou.

Akce startuje v klubovém obchodu ve středu 1. dubna, pokračovat bude až do zápasového dne s Brnem. Poslední možností zajistit si vstupenky na Teplice se slevou tak bude neděle 12. dubna do 12:30. Na pokladnách bezprostředně před utkáním s Brnem již tato akce nebude k dispozici. Po odehrání zápasu s Brnem si fanoušci nadále budou moct zajistit vstupenky na Teplice, nicméně již za plnou cenu ligového vstupného.

Stejnou možnost mají také držitelé permanentních vstupenek Viktorie. Pokud permanentkáři dorazí v následujících dnech do fanshopu, mohou si oproti své platné permanentce zakoupit vstupenku na Teplice pro svého kamaráda za cenu 50 Kč. Samotní permanentkáři mají samozřejmě na duely české pohárové soutěže vstup zdarma. Držitelé celoročních a půlročních permanentek mohou akci se sníženým vstupným na Teplice využít až do dne zápasu, tzn. do 17 hodin ve středu 15. dubna. 

Popsaná akce bude probíhat pouze ve Viktoria shopu, vedle toho se však ve středu 1. dubna rozběhne prodej na oba zápasy na všech předprodejních místech Plzeňské vstupenky a k dispozici bude také prodej online.