Viktoriáni nevstřelili na hřišti Sportingu ani gól, naopak dva míče si našly cestu mezi tři plzeňské tyče. Nelichotivý výsledek se Západočechům těžko kousal i kvůli způsobu, jakým obě branky inkasovali.

„Zápas potvrdil to, co jsme očekávali. A to, že Sporting je silný na míči a disponuje skvělými fotbalisty. Věděli jsme, že to bude těžký zápas, ale my jsme si dali góly vlastně skoro sami. Po našich individuálních chybách. V závěru jsme mohli i korigovat skóre, ale na druhou stranu nás skvěle podržel Aleš Hruška, který zlikvidoval několik šancí soupeře,“ říká po utkání obránce Radim Řezník.

V odvetném utkání musí Viktoria, pokud chce stále pomýšlet na postup, vstřelit minimálně dvě branky. „Doma můžeme vstřelit rychlý gól a zase to bude o něčem jiném. Teď musíme zvednout hlavy a pokračovat dál v práci. V Plzni se musíme pokusit uhrát se Sportingem mnohem lepší výsledek, než ten, který jsme uhráli tady,“ zůstává odhodlaný Řezník.

„Výsledek pro nás není moc dobrý, protože je nepříznivý pro odvetu. Dnes to pro nás byl těžký zápas, který jsme bohužel prohráli,“ přidává se Patrik Hrošovský. „Hratelné to ještě asi je, ale je to velmi obtížné. Doma budeme chtít před vlastními fanoušky odehrát dobrý zápas, ale Sporting je obrovsky kvalitní soupeř,“ míní Hrošovský.

Fotogalerie