​V sobotu 21. dubna se představí plzeňští fotbalisté v rámci 25. kola HET ligy v utkání s týmem FC Zbrojovka Brno, které se od 20:15 hodin odehraje na Městském fotbalovém stadionu Srbská v Brně. S ohledem na zajištění bezpečnosti návštěvníků stadionu, připravil moravský klub několik rad a doporučení pro plzeňské fanoušky, kteří pocestují podpořit své fotbalisty.

Sektory hostů označené jako C a D se nachází na jižní tribuně. Přístupová cesta do sektorů je možná pouze jedním vstupem, a to garážovým dvorem z ulice Červinkova, který je i zároveň východem. Na příchod a odchod fanoušků bude dohlížet Policie ČR. Při větším počtu fanoušků doporučuje klub příchod na stadion v dostatečném předstihu.

Domácí klub upozorňuje, že vzhledem ke specifickým podmínkám vstupu do sektoru hostů se budou fanoušci podrobovat nejdříve bezpečnostní prohlídce a teprve pokud bude vše v pořádku, mohou si zakoupit vstupenky. Pokladna pro sektor hostů je umístěna v bezprostřední blízkosti sektoru, který má kapacitu 531 míst. Fanoušci si můžou zakoupit vstupenku za 200 Kč hodinu a půl před výkopem utkání přímo na místě. Sektor hostů je vybaven jedním vstupním retardérem a výstupní branou, několika únikovými východy a zároveň brankami pro možný vstup a zásah pořadatelské služby, případně PČR. Sektor je vybaven patřičným počtem WC muži i ženy, rovněž je vybaven samostatným stánkem s občerstvením.

Sektor bude zajištěn pořadatelskou a bezpečnostní službou klubu FC Zbrojovka Brno. Bude kladen důraz na bezpečnostní prohlídky, rovněž bude prováděna namátková dechová zkouška na alkohol. Osoby, které jakýmkoliv způsobem poruší některý z bodů Návštěvního řádu umístěného u vstupu do sektoru, nebudou do sektoru vpuštěni, případně budou vyvedeni ze sektoru bez nároku na vrácení vstupného. Sektor hostů je od ostatních sektorů a diváků na tribuně východ oddělen oplocením a bezpečnostní sítí, rovněž budou vyblokovány okolní sektory a po celé délce bude rozmístěna pořadatelská služba. Pořadatelská služba bude úzce spolupracovat s policií a v případě potřeby ji požádá o součinnost případně provedení zásahu. Sektor hostů je rovněž monitorován kamerovým systémem. Návštěvní řád ZDE.