V následujícím kole čeká Viktorii velké utkání. Na Slavii bude totiž bojovat o zajištění mistrovského titulu. V utkání, které se odehraje v sobotu 5. května od 18:30, stačí viktoriánům bod. Pro fanoušky nyní přinášíme důležité informace před jejich cestou do Edenu.

Autobusy pro fanouškovský výjezd budou přistaveny u Domu dětí a mládeže naproti parkovacímu domu Rychtářka. Odjezd do Prahy je naplánovaný přesně na 15:30. K dispozici na místě budou i stevardi a autobusy budou označené čísly 1 až 5 – každý musí nastoupit tedy jen do toho, do jakého si zakoupil voucher.

Autobus u Edenu zaparkuje přímo u hostujícího sektoru. Fanoušky prosíme, aby po ukončení zápasu a otevření východu z hostujícího sektoru neprodleně zamířili zpět do autobusu. Pro cestu zpět bude třeba si zanechat u sebe voucher a nastoupit do stejného autobusu.

Nadále jsou k dispozici vstupenky do hostujícího sektoru za cenu 390 Kč, kterých zbývá necelých 300. V prodeji jsou dnes a zítra ve Viktoria shopu (od 9 do 17 hodin), v sobotu pak budou v prodeji na pokladnách za severní věží Doosan Areny od 13:00 do 15:30. Přímo na stadionu v Edenu se již žádné prodávat nebudou.

V tuto chvíli jsou naplněné čtyři autobusy pro výjezd pořádaný společností Data Expres, plní se tedy poslední, pátý. Vouchery se dají pořídit za cenu 200 Kč.

Obojí se dá zaplatit pouze v hotovosti.

Brány stadionu se otevřou 1,5 hodiny před výkopem, tj. v 17:00. Hostující vstupenky jsou do sektorů 119 až 121. Plán stadionu je k nalezení ZDE.

Nutností jsou samozřejmě i standardní prohlídky bezpečnostní agenturou, kde prosíme fanoušky o veškerou spolupráci. Na stadionu platí zákaz používání pyrotechniky. Všichni návštěvníci se koupí vstupenky zavazují dodržovat Návštěvní řád stadionu, který naleznete ZDE. Na základě tohoto závazného dokumentu nebudou na stadion vpuštěny osoby pod vlivem alkoholu, jakékoli zbraně, vlajkové tyče apod.

Na stadionu se budou prodávat v zájmových sektorech pouze nealko nápoje a nebude tolerováno vnesení zavazadel přesahujících rozměr menší dámské kabelky a obecně předmětů, kterými by mohla být ohrožena bezpečnost na stadionu. Stadion nemá a neprovozuje úschovnu zavazadel.

Na stadionu platí zákaz kouření a nebude tolerováno vnesení zápalek a zapalovačů. Na základě bezpečnostního doporučení policie a HZS nebude fanouškům hostujícího klubu povolena a umožněna žádná speciální vizuální prezentace (vyjma klasických sektorových vlajek apod.).