Kolotoč zápasů pokračuje! Do Doosan Areny přijedou v neděli 7. října Teplice. Servisní informace pro fanoušky před utkáním, které má naplánovaný výkop v 15:00, přinášíme v tomto článku.

Brány stadionu se otevřou klasicky 90 minut před výkopem, to znamená ve 13:30. Doprovodný program začne zhruba 50 minut před utkáním, všem fanouškům tedy doporučujeme přijít s dostatečným předstihem. Pivovarská lávka v tento den uzavřená nebude.

Jelikož toto utkání zatím není vyprodané, fanoušci si mohou vstupenky pořizovat ve fanshopu v jeho standardní otevírací době od 9 do 17 hodin (v pracovní dny), na prodejních místech Plzeňské vstupenky či na webu Plzeňské vstupenky (ZDE). V den utkání by se vstupenky prodávaly od 9 do 12:30 ve fanshopu, posléze na pokladnách.

Současně budou v prodeji také lístky na výjezd do Madridu, více informací k tomuto najdete ZDE.

Schéma pokladen na neděli (po rozkliknutí se zvětší):

Permanentkáři, kteří ví, že na zápas nemohou dorazit, můžou nabídnout své místo do prodeje pro ostatní fanoušky. Více informací, včetně návodu, se dá najít ZDE.

Ve fanshopu či na ostatních dobíjecích místech Plzeňské karty si viktoriáni opět mohou dobíjet své chytré permanentky, díky kterým následně mohou platit na stadionu za občerstvení, parkovné v PD Rychtářka, ve fanshopu či v MHD.

K dostání bude opět nové vydání magazínu Viktorián za tradičních 19 korun. Nechybí v něm statistické ohlédnutí za utkáním se Spartou, mládežnický servis včetně ohlasů dorostenců na jejich prozatím úspěšné tažení v UEFA Youth League, představení soupeře, statistické přehledy a spoustu dalšího!

Zakoupit si ho můžete v okolí stadionu či ve fanshopu, kde je stále v prodeji také kolekce předmětů pod značkou UEFA Champions League, která se neustále rozšiřuje. 

Můžete si nově zakoupit také unikátní model Doosan Areny, který je vytvořený včetně nejmenších detailů a nejbližšího okolí stadionu v měřítku 1:1000. Každý model je navíc osazen LED diodami a lze tak navodit atmosféru večerních zápasů ve Štruncových sadech. Všechny modely jsou vyráběny ručně a tak je každý kus naprosto jedinečný.

Vzhledem k tomu, že v pátek i sobotu probíhá v západočeské metropoli Pilsner fest, není možné parkovat během celého víkendu u restaurace Klubovka, od sobotního rána bude rovněž zavřené parkoviště za severní věží stadionu. 

Celé 11. kolo FORTUNA:LIGY je věnováno Víkendu otců. Při této události si kromě speciálního článku do magazínu Viktorián přichystal klub také další věci – instagramovou soutěž ve spolupráci s ligou a balíček ve fanshopu. Více informací najdete ZDE.