Jeden z ligových šlágrů je tady, Viktoria na svém stadionu již v pátek od 19:00 přivítá pražskou Spartu. My vám nyní v servisním článku přinášíme veškeré důležité informace před zápasem.

Výkop je v 19:00, brány stadionu se otevřou tradičně 90 minut před zápasem, to znamená v 17:30. „Prosíme fanoušky, aby přišli s dostatečným předstihem. Očekává se vysoká návštěva, může se tak předejít dlouhým frontám u turniketů,“ nabádá mluvčí klubu Václav Hanzlík. Pivovarská lávka bude uzavřena od 16 hodin směrem od stadionu k pivovaru, druhým směrem budou pouštěni pouze fanoušci Sparty po předložení vstupenky.

Oblíbený doprovodný program začne zhruba 50 minut před výkopem prvním vstupem moderátorů, kteří vás budou informovat o důležitých novinkách v klubu a již od začátku se budou starat o pravou fotbalovou atmosféru v Doosan Areně.

V den utkání bude ve Štruncových sadech probíhat prodej hned několika vstupenek:
1) Teplice: 13:00 – 16:30 fanshop, posléze pokladny až do začátku utkání
2) do Madridu: 9:00 – začátek utkání na pokladnách (více info ZDE)
3) do Říma: 9:00 – 17:00 na pokladnách (více info ZDE)

Schéma pokladen (po rozkliknutí se zvětší):

AKTUALIZACE: Po čtvrtečním uzavření systému Nabídni své místo a propadnutí některých partnerských rezervací bylo do prodeje uvolněno přes 300 vstupenek. V prodeji jsou ve čtvrtek od 9:00 do 17:00 ve fanshopu, v pátek od 13:00 do 16:30 ve fanshopu a poté na pokladnách.

Fanshop bude v pátek otevřen od 13 hodin až do období po konci zápasu. Zakoupit si tedy budete moci opět několik nových předmětů pod značkou UEFA Champions League, vše samozřejmě seženete také na eshop.fcviktoria.cz.

Chybět nebude ani nové vydání magazínu Viktorián za tradičních 19 korun, jehož hlavním tématem je nyní rozhovor s ostrostřelcem Michaelem Krmenčíkem. Nechybí zde ani mládežnický servis, představení soupeře, statistické zajímavosti a přehledy a spoustu dalšího.

Ve fanshopu či na ostatních dobíjecích místech Plzeňské karty si viktoriáni mohou dobíjet své chytré permanentky, což jim zpříjemní jejich návštěvu Doosan Areny. Následně dobitými permicemi mohou platit za občerstvení, parkovné v PD Rychtářka, ve fanshopu či v MHD.