Viktoria zná své soupeře pro již čtvrtou účast v prestižní Lize mistrů. A na velkých jménech jí los rozhodně nešetřil. Co říkají na skupinu s Bayernem, Barcelonou a Interem Milán Pavel Horváth, Václav Pilař, Milan Havel nebo Jan Sýkora?

 „Dostali jsme pravděpodobně nejt잚í skupinu, která byla k dostání. Při představě těch nejhezčích stadionů, které jsou v Evropě, což je v Miláně, na Bayernu a v Barceloně, nás asi čeká spousta krásných zážitků, na které určitě budeme vzpomínat,“ sdělil bezprostředně po losu asistent trenéra Pavel Horváth

Nadšený byl také Václav Pilař, který stejně jako „Horvi“ byl u první účasti Viktorky v Lize mistrů a po svém návratu na západ Čech si jí nyní užije znovu. „V kabině jsme byli skoro celý tým a bylo to krásné. Bylo to napínavé až do konce. Polovina si přála skupinu s Paříží a polovina tu naši. Je to úžasné, v kabině byly velké emoce. Takovou skupinu jsme si opravdu přáli. Ještě jednou musíme říct, že si toho obrovsky vážíme, že jsme sem postoupili,“ řekl.

„Samozřejmě těším se strašně moc. Snili jsme o tom a je to tady. Vyšla nám takováhle skupina, což jsme samozřejmě všichni chtěli. Jsem hrozně rád za klub i za tým, který si to zasloužil. Jsme skvělá parta a tohle je pro nás odměna,“ nešetřil pozitivními dojmy obránce Milan Havel, který má s nejprestižnější soutěží zkušenosti z ročníku 2018/2019.

Klukovský sen se splnil odchovance plzeňského fotbalu Honzovi Sýkorovi. „Já měl tři sny. Zahrát si Ligu mistrů, zahrát si ji proti Barceloně a získat s Viktorkou titul. Teď se mi všechny tři splnily nebo splní. Celý ten rok, co jsem tady, je úžasný a tímhle je korunovaný,“ prozradil.