Dnes v 18:00 nastoupí Viktorka v Doosan Areně proti pražské Spartě. Přečtete si, co o atraktivním duelu říká asistent trenéra Marek Bakoš.

Na řadě je atraktivní zápas se Spartou. Oba týmy hráli ve čtvrtek pohárový duel, jak bylo potřeba nejlépe využít čas do zápasu?

Oba týmy s tímto režimem mají zkušenosti a vědí, jak se chovat, jak regenerovat a pracovat na tom, aby tým byl na sto procent připravený. Věříme, že jsme i naše zkušenosti co nejlépe využili a po pátečním návratu ze Ženevy se dobře připravili.

Utkají se dva pohároví účastníci, očekávᚠtedy atraktivní duel?

Určitě je prestižní, a už z pohledu historického, tak i na základě aktuální situace. Celý klub, fanoušci, všichni se na tuto konfrontaci těšíme.

Je vyprodáno, bude skvělá atmosféra velkým hnacím motorem pro hráče?

Vždy tomu tak bylo a fanoušci nás vždy hnali za dobrým výsledkem. Právě fanoušci mohou být tím pomyslným jazýčkem na vahách, který překlopí na naši stranu a budeme moi být po zápase všichni spokojeni.

Když analyzujete soupeře, díváte se na ligová nebo i pohárová utkání?

Záleží, se kterým soupeřem hrajete. Nyní jsme určitě viděli hodně zápasů a snažili si z nich vybrat to nejlepší pro nás a budeme to chtít využít na trávníku.

Co bude dnes klíčem k úspěchu?

Disciplína. V těchto velkých zápasech se může stát cokoli, takže právě toto bude velmi důležité. Jak se těšíš ty osobně, přeci jen si těch zápasů odehrál spoustu?

Zároveň připomínáme, že před utkáním i po jeho skončení si můžete zakoupit na pokladnách vstupenky na odvetný duel osmifinále Evropské konferenční ligy mezi FC Viktoria Plzeň a Servette FC (čtvrtek, 18:45 v Doosan Areně). Společně se porveme o historický postup do čtvrtfinále!

ONLINE vstupenky ZDE.