Viktoria Plzeň už má za sebou tiskovou konferenci i první trénink na stadionu Maksimir, kde zítra odehraje odvetné utkání s Dinamem Záhřeb. Na otázky novinářů odpovídali trenér Pavel Vrba a čerstvý otec Milan Havel.

„Včerejší narození syna jsem si moc užil. Byla to asi nejkrásnější věc v mém životě. Je dobře, že si to naplánoval na včerejší den, je vidět, že to je chytrý kluk. Přítelkyně to skvěle zvládla a teď už se mohu soustředit na fotbal,“ řekl šastný Milan Havel. „Nečeká nás lehké utkání. Vyzkoušeli jsme si to minulý týden a zhodnotili to i u videa. Všichni ovšem věříme, že je v našich silách vybojovat postup,“ doplnil.

„První zápas s Dinamem budeme hodnotit až po zítřejší odvetě,“ odmítl bilancování Pavel Vrba. „Každopádně je dobře, že se nám podařilo obrátit výsledek z 0:1 na 2:1. Bylo to určitě důležité, ale jak to dopadne zítra, to se teprve uvidí. Já svému mužstvu však věřím, ovšem čeká nás nejlepší chorvatské mužstvo a strašně těžký soupeř,“ měl jasno kouč Viktorie Plzeň.

Dle jeho názoru červenomodré čeká ještě t잚í zápas než v loňském roce v Bělehradě s Partizanem. „Dinamo má větší kvalitu. Se vší úctou k Partizanu to bude zítra t잚í. Suverénně vede chorvatskou ligu a má k dispozici tak široký kádr a tak velký náskok v tabulce, že si mohlo o víkendu dovolit šetřit hráče,“ vypozoroval Vrba.

Kabina Plzně se těší i na místní bouřlivou atmosféru. „S klukama jsme se o tom bavili, že se všichni moc těšíme. Je to lepší, než kdyby přišlo jen pár tisíc lidí. Myslím si, že i díky tomu to bude skvělý zápas,“ řekl i za ostatní Milan Havel.

Fotogalerii ze stadionu Maksimir si můžete prohlédnout ZDE.

Fotogalerie