V neděli čeká Viktorku další ligový duel, tentokrát na Slovácku (15:00). Přečtěte si, co před zápasem v Uherském Hradišti říká obránce Milan Havel.

„Slovácko je kvalitní tým, jsou dlouho pospolu a několik let v řadě se drží v horních patrech tabulky. My chceme vyhrát každý zápas. První jarní kolo s Hradcem nám sice nevyšlo ale v dalších dvou zápasech jsme to dokázali napravit. By ten poslední s Budějovicemi nebyl optimální, my ho dokázali dotáhnout do vítězného konce. A to je důležité,“ říká 28letý bek, který má na Slovácko dobré vzpomínky. 

Před necelými dvěma lety totiž Moravanům vstřelil gól už v 1. minutě zápasu. „To bylo skvělé. Byl to vlastně hned první roh a zápas pak byl hned klidnější. Samozřejmě by takový vstup do utkání byl ideální i v neděli, ale my se musíme soustředit po celý zápas. Očekávám bojovné a těžké utkání.“

A rád vzpomíná i na své někdejší spoluhráče Milana Petrželu a Ondřeje Mihálika, kteří nyní oblékají dres Slovácka. „Na Milánka se těším. I když je to s ním na hřišti vždy nepříjemné. On i ‚Pišta‘ mají dobrou formu, takže si na ně musíme dát velký pozor,“ má jasno Milan Havel. 

Pokud nás v neděli přijdete podpořit přímo na Slovácko, sepsali jsme pro vás důležité informace například ke vstupenkám. Vše se dozvíte ZDE.

Všechny potřebné informace o zápase včetně představení soupeře naleznete ve velkém preview ZDE.

Viktoriáni, držte nám palce!