Plzeňská Viktoria ve středu ráno odletěla do srbského hlavního města k prvnímu vyřazovacímu zápasu jarní části Evropské ligy. V Bělehradě čeká svěřence Pavla Vrby ve čtvrtek ve 21:05 první soutěžní zápas v roce 2018.

„Jsem rád, že už to vypukne naostro. Myslím si, že jsme potrénovali kvalitně. Zranění se nám vyhýbala. Jak jsme připravení se ukáže, ale já nám věřím,“ říká před odletem brankář Aleš Hruška.

Na Stadionu Partizana čeká viktoriány bouřlivé prostředí. „Tak chvilku se mluvilo o zavření stadionu. Tyto podmínky jsou pro fotbalistu to nejlepší, co může být. Já osobně se na tu atmosféru těším a věřím, že kluci také,“ pokračuje Hruška.

„Čeká nás technický a hodně zajímavý tým. Viděli jsme videa, teď na to bylo hodně času. Volal jsem si i s Honzou Rezkem, jelikož Teplice s nimi hráli. Věřím, že připraveni jsme dostatečně,“ uzavírá Aleš Hruška.

Na začátku přípravy se zranil, nyní je ale stálice plzeňské obrany LukᚠHejda připraven zasáhnout. „Dá se říct, že stoprocentně jsem začal trénovat až na herním soustředění. Z počátku tam tedy určitý výpadek byl, ale myslím si, že v Benidormu jsem odtrénoval vše a nyní jsem na tom dobře,“ říká Hejda.

„Samozřejmě na utkání se těšíme moc. Přeci jen ty přípravné zápasy, to není ono. Těšíme se i na jejich fanoušky. Ta atmosféra bude o to lepší a každému z nás se v takových podmínkách hraje lépe,“ pokračuje.

Partizan má v kádru hodně rychlých a dobře technicky vybavených hráčů. „Nemůžeme s nimi chtít hrát fotbalu nahoru dolu. Jsou hodně rychlí, hlavně po stranách. Budeme chtít dát gól, ale ne bláznit,“ zakončuje LukᚠHejda.

Fotogalerie