Viktoriány v pondělní dohrávce 24. kola Synot ligy čekalo utkání na půdě Teplic. Tým ze západu Čech i přes obrovské množství šancí odváží z Teplic bod za remízu 0:0.

První velkou šanci zápasu měl František Rajtoral, který po centu Kovaříka napálil ve 27. minutě krásným volejem břevno. "Kovi poslal krásný centr, já se soustředil, abych míč dobře trefil. Povedlo se mi to, bohužel ale střela byla tečována Táborským a skončila jen na břevně," připomíná Rajtoral první šanci utkání.

Blonďatý obránce měl prsty i v další "tutovce". Po krásném signálu posílal míč před bránu Mahmutovičovi. "Jednalo se o nacvičenou situaci. Podobné věci zkoušíme. Je to práce celého realizačního týmu včetně Pavla Horvátha, kteří si sednou a vymýšlí stále něco nového. Jen je obrovská škoda, že se nám z toho dnes nepodařilo vytěžit gól," říká František Rajtoral. 

Viktoria díky dnešní remíze odskočila druhé Spartě v tabulce Synot ligy na 6 bodů. "Utkání se nám herně povedlo. Měli jsme jak převahu, tak šance. Bohužel se nám nepodařilo vyhrát, což nás samozřejmě mrzí. S mírným odstupem ale musíme bod brát a soustředit se na další zápasy," hodnotí František Rajtoral. 

V poslední šanci zápasu se objevil záložník Ondřej Vaněk, který pár minut před koncem mohl rozhodnout střelou do odkryté brány. "Vyčítám si, že jsem nezakončil lépe. Mohl jsem si míč lépe zpracovat. Trefili jsme dvě břevna, jednu tyč. Dvakrát se nám nepodařilo zakončit do prázdné brány. Z tohoto pohledu je remíza málo, ale uvidíme na konci. S odstupem musíme i bod vzít jako plusový. Třeba bude mít cenu zlata," hodnotí dnešní zápas Vaněk. 

"Pro nás je rozhodující, že stále máme vše ve svých rukách. Věřím, že jsme zkušený tým a s nastalou situací si poradíme. Pokud všechny následující zápasy vyhrajeme, budeme se radovat. A uděláme maximum pro to, aby tomu tak bylo," zakončuje záložník Viktorie. 

Fotogalerie