Již zítra ve 13:00 si budete moci poprvé vyzkoušet zbrusu novou velkou viktoriánskou fanzónu. Připravena je pro vás celá řada soutěží o zajímavé ceny. Pojďme si je blíže představit.

BETANO SOUBOJ – fotbalová střelnice, kde se proti vám postaví brankář a vy budete mít celkem 5 pokusů, abyste mu nastříleli co nejvíce gólů. Oceňovat budeme tři nejlepší z vás – pokud se nám například sejde více pětigólových střelců, rozhodne o vítězi rychlost střely, kterou vám rovněž změříme. Pro nejlepšího střelce je připravený podepsaný dres FC Viktoria Plzeň a navíc speciální bonus 5000 Kč na Betanu. Druhý a třetí v pořadí vyhraje vstupenky zdarma na nadcházející zápasy. Vítězové navíc půjdou do slosování o vstupenky na UEFA EURO 2024 v Německu.

Vyhlášení vítězů proběhne ve 14:30 přímo na střelnici.

Podmínkou přihlášení se do soutěže je pouze krátká a rychlá registrace u obsluhy střelnice. Pokud se do soutěže přihlašuje mladší 18 let, je nutné, aby se registroval jeho plnoletý zástupce (ten pak může vyhrát právě zmíněných 5000 Kč u partnera, kterým je BETANO).

Zastřílet si samozřejmě mohou i děti a vyhrát svým rodičům výhru!

GAMBRINUS MAXI ŠIPKY – rovněž pro účast v této oblíbené soutěži platí nutnost rychlé registrace u hostesky. A pak už je to jen a jen na vás! Celkem budete mít tři pokusy a pokud nastřílíte v součtu více jak 50 bodů, vyhráváte voucher na pivo Gambrinus zdarma (platí pro starší 18 let). Hned 2 vouchery pak vyhrává i ten, který trefí střed terče. Zastřílet si samozřejmě mohou i děti a vyhrát svým rodičům výhru!

KLASICKÉ ŠIPKY GAMBRINUS – přijďte předvést své umění i do stanu s klasickými šipkami. Pokud nastřílíte v součtu více jak 70 bodů, je pro vás opět připraven voucher na pivo Gambrinus zdarma. Voucherem bude oceněn i trefený střed (výhra platí pro starší 18 let).

PEPSI STŘELBA – na tomto stanovišti jsou pro vás připraveny hned 3 výzvy!

A/ Žongl challenge – ukažte, že uděláte více jak 30 nožiček s míčem a cena v podobě voucheru na Pepsi je váš! Navíc dostanete kartičku hráče FCVP.

B/ Střelba – střelba na branku se třemi otvory, dostanete tři pokusy a každý gól znamená výhru voucheru opět na Pepsi zdarma a kartičku hráče FCVP.

C/ Show your skills – zde budete moci ukázat nějaký technický kousek s míčem, který, pokud se vám povede, opět oceníme voucherem na Pepsi a hráčskou kartičkou.

Kromě toho se můžete těšit na hru na playstationech s profi esports hráči, hudební doprovod od Hitrádia FM Plus a Food&drink zónu.

Program fanzóny začíná již ve 13:00, tak hned po rychlém obědě na Viktorku.

A pokud ještě nemáte vstupenky, pospěšte si, zbývají poslední desítky kusů. Zakoupíte je ZDE.