Šlágr 19. kola ePojisteni.cz ligy, ve kterém Viktorii Plzeň bude hostit Slavia Praha, se nezadržitelně blíží. Úvodní hvizd utkání padne už tuto neděli v 16:00 hodin, přímým přenosem vysílá zápas společnost O2 TV Sport. Všichni plzeňští fanoušci mají nyní jedinečnou možnost shlédnout zápas zcela bezplatně.

Zápas bude vysílán rovněž na nově zřízeném kanálu O2 TV Free. Novou televizní stanici je už nyní možné naladit v pozemním vysílání multiplexu 4. Od 5. do 21. března poběží vysílání O2 TV Free bezplatně. „Všichni diváci, kteří si doma O2 TV Free naladí, se mohou už tuto neděli těšit na bezplatnou ochutnávku našeho sportovního obsahu v podobě šlágru kola – zápasu pražské Slavie a loňského mistra Viktorie Plzeň,“ říká Marek Kindernay, ředitel O2 TV Sport. Fanoušci Plzně tak budou moci sledovat nejen nedělní šlágr proti Slavii, ale například také utkání 21. kola ePojisteni.cz ligy, kdy se Viktoria představí v Karviné.

Otázky a odpovědi:

Jak naladím O2 TV Free? V jaké distribuci?
Kanál bude dostupný v zemském digitálním vysílání sítě 4.

Na jakém čísle kanálu bude O2 TV Free k dispozici?
Toto záleží na způsobu, jakým vaše televize třídí kanály dostupné v terestrickém vysílání.

Jak dlouho budete zdarma vysílat O2 TV Sport?
Zákazníkům, kteří neměli doposud možnost kanál O2 TV Sport vyzkoušet, poběží volné vysílání tři týdny.

Sleduji TV přes satelit nebo kabelovou televizi. Budu moci například v neděli 5. března sledovat utkání Slavia – Plzeň na O2 TV Sport? Co musím naladit?
Ano, ale musíte svoje zařízení připojit na terestrické vysílání. V obytných domech se stačí připojit na společnou anténu a následně nechte svůj televizor vyhledat digitální terestrické kanály. Stanice O2 TV FREE by měla být dostupná takřka všude v České republice.

Naladil jsem si vaši televizní stanici, ale je tam pouze statický obraz. Kdy začnete vysílat?
Vysílání bude spuštěno v neděli 5. 3. 2017 od 8:00 hodin.