Skvělá sezona Viktorky, ve které dosáhla na historické čtvrtfinále Konferenční ligy, zahrála si pohárové finále a v lize skončila třetí, napsala další krásný příběh. Robin Hranáč byl zvolen nejlepším obráncem sezony!

Byl prakticky nepostradatelný. V lize odehrál 32 zápasů (celkem 2777 minut) a vstřelil tři branky a zapsal dvě asistence. V Evropské konferenční lize chyběl v šestnácti duelech pouze jedinkrát, v MOL Cupu odehrál úplně vše. Navíc si odbyl i premiéru v reprezentačním dresu. A vždy patřil k oporám!

Za své výkony a přínos týmu byl dnes Robin Hranáč zvolen obráncem sezony ve FORTUNA:LIZE za sezonu 2023/2024. Hlasovali pro něj trenéři i kapitáni ligových mužstev a vybraní zástupci médií.

„Takové ocenění mě překvapilo, nečekal jsem to. Jsem za něj ale rád a hodně si ho vážím,“ říká čtyřiadvacetiletý fotbalista. „Samozřejmě bych individuální ocenění rád vyměnil za týmovou trofej, protože naše cesta touto sezonou byla super. Ale i tento moment mě zase pomůže do každého dalšího zápasu, opravdu si ho vážím,“ dodává Robin Hranáč.

Dnes odpoledne navíc trenér reprezentace Ivan Hašek oznámí nominaci na blížící se EURO v Německu a šanci dostat se na velký turnaj má určitě i Robin Hranáč. „Samozřejmě bych strašně rád jel, je to můj velký sen,“ má jasno „Hrany“.

Robine, gratulujeme a věříme, že tě uvidíme na šampionátu v Německu!


Rozhovor s Robinem Hranáčem