Už jen několik málo dní a po reprezentační přestávce nás čeká znovu ligový zápas v Doosan Areně. Duel Viktorky s Jabloncem se odehraje netradičně v pondělí 16. září (18:00) a rozhodně byste si měli sehnat vstupenky. Kromě skvělého fotbalu je pro vás nachystán nabitý atraktivní doprovodný program!

FORTUNA FOTBALOVÁ STŘELNICE
Do Štruncových sadů se rozhodně vyplatí vyrazit včas. Již v 15:30 se pro vás v prostorách u jižních pokladen (poblíž hlavních turniketů) otevře Fortuna fotbalová střelnice. Zapojte se ve skupině, a zastřílejte si na branku s gólmanem, zatímco vám paráci budou nahazovat míče o trampolínu. Nejúspěšnější tým vyhraje poukázku na 10 000 Kč do Viktoria shopu! A navíc postoupí do velkého finále, které se odehraje o poločasové přestávce přímo na ploše Doosan Areny.

Zde na vás bude čekat obrovská výzva! Hráči Viktorky během stanoveného limitu nastříleli sedm branek a vy je nyní musíte překonat. Pokud se vám to za bouřlivé kulisy podaří, vyhrajete 130 viktoriánských dresů pro sektor vítěze. Jde konkrétně o dresy se jmény a podpisy legend, bývalých i současných hráčů – Marka Bakoše, Daniela Koláře, Romana Hubníka a Jana Kopice! Dresy v hodnotě 100 000 Kč budou samozřejmě originálně podepsané.

UVEDENÍ LEGEND NA PAMĚTNÍ MÍSTO BRÁNY BORCŮ
Již brzy si přímo ve Štruncových sadech budete moci prohlédnout nové Pamětní místo Brány borců. To připomene všechny důležité události sportovního areálu, prostor na něm mají i fanoušci a jedna z částí bude věnována i velkým jménům a postavám viktoriánské historie!

V rámci předzápasového programu v pondělí v 16:00 slavnostně uvedeme prvních 11 velkých jmen, která budou mít na Pamětním místě svou destičku. Již nyní lze říci, že se jedná o bývalé hráče či trenéry, kteří se v minulosti rvali významným způsobem za úspěchy červenomodrých barev a někteří z nich budou tomuto slavnostnímu aktu osobně přítomni.

V následujících letech pak budou odhalována další jména a destičky.

Ke slavnostnímu odhalení připravila Viktoria i zcela unikátní autogramiádu dvou stěžejních postav klubové historie – za jeden stůl spolu usednou František Plass a Pavel Horváth! K dispozici bude i limitovaná edice podpisových karet obou skvělých fotbalistů let minulých.

VIKTORIÁNSKÝ KELÍMEK GAMBRINUS ZDARMA
Na rohu severní a protilehlé tribuny vznikne v pondělí i venkovní stánek s občerstvením. I zde čeká na fanoušky překvapení. Kdo si zakoupí dvě piva Gambrinus, obdrží jedno z nich načepované do speciálního vratného kelímku Gambrinus v barvách plzeňské Viktorky. Akce platí pro prvních 300 příchozích.

CHIPSY LAYS ZDARMA
A pozor! Ke dvěma pivům Gambrinus dostanete také chipsy Lays zdarma.

KUP TÁTOVI DRES. VÍKEND OTCŮ JE TADY

Aktuální ligové kolo je napříč republikou věnováno Víkendu otců. K této příležitosti si speciální akci připravil i Viktoria shop. Ke každému zakoupenému dresu obdržíte zdarma oblíbený miniball v ceně 399 Kč zdarma.

ESPORT ZÓNA NA RODINNÉ TRIBUNĚ HITRÁDIA FM PLUS
Již tradičně pro vás bude nachystána Rodinná tribuna Hitrádia FM Plus, kde mohou děti soutěžit, nechat si nakreslit na obličej viktoriánské barvy či si vyzkoušet naši Esport zónu a zahrát si na konzolích PS4 hru FIFA proti profesionálním hráčům FCVP Esport týmu.

Program je pořádně nabitý. Ještě nemáte vstupenku? Tak takto jednoduše si ji můžete pořídit:

PARTNER UTKÁNÍ
Partnerem zápasu s Jabloncem je Porsche Plzeň.