Letní soustředění v rakouském Westendorfu se neúprosně blíží. Viktorii čeká poslední přátelské utkání před odjezdem, v neděli 1. července se od 10:30 utká v Přešticích s českobudějovickým Dynamem. Na místě bude k dispozici také mistrovský pohár.

Tým, kde jako asistent trenéra působí od této sezony bývalý kouč viktoriánské juniorky Jiří Kohout, skončil v minulé sezoně na šestém místě Fotbalové národní ligy. Ve 30 zápasech získal 44 bodů při skóre 44:33.

Dynamo má za sebou zatím jedno přátelské utkání, ve kterém si poradilo 2:1 s Příbramí. Góly obstarali dorostenec Marek Kalousek a navrátilec do sestavy Adrián Čermák. Premiéru v dresu jihočeského klubu si odbyl také testovaný Martin Rychnovský, který hrál za juniorku Viktorie a v poslední sezoně hostoval v Sokolově.

Oba týmy se utkaly také před rokem, v Luční ulici vyhrála Plzeň 5:1. Dvě branky zaznamenal Daniel Kolář, prosadili se i Michael Krmenčík, Marek Bakoš a Jan Suchan. Za hosty skóroval Petr Benát.

Nedělní duel se hraje od 10:30 v Přešticích a jsou na něj zváni všichni viktoriáni. „Budeme rádi, když nás do nedalekých Přeštic dorazí podpořit fanoušci. Pak nás čeká náročné desetidenní soustředění, takže si poslední zápas přípravy v českém prostředí chceme užít,“ říká kapitán týmu Roman Hubník.

A pozor! Do Přeštic přiveze Viktoria také mistrovský pohár, s nímž se budete moci kdykoliv zajít vyfotit.