Uplynulý viktoriánský víkend se nesl ve vítězném duchu, „A“ tým nad hlavu pozdvihl mistrovský titul a navázala na ně i mládež a ženy. Za zmínku stojí hlavně střelecké výkony dorostenky Denisy Rancové a hráče U13 Kristiana Vukoviče.

Ženským kategoriím to pořádně pálilo

Starší žákyně podlehly Liberci 4:5, i přes prohru se skvěle vyznamenala Natálie Gotthardtová, která zkompletovala hattrick. Dohromady má na kontě 16 branek ve 20 zápasech.

Dorostenky v rámci Skupiny o záchranu rozstřílely Teplice šesti góly, hned čtyři z nich vsítila Denisa Rancová.

Debakl byl k vidění i v utkání žen s Pardubicemi, to skončilo 8:0 pro Západočešky. Začátek ale měly pomalejší, první půle skončila jen 2:0 díky Karině Pelikánové, ve druhém dějství to ale viktoriánkám padalo o poznání lépe, hned dva zásahy si připsala střídající Jana Beštová.

Viktorka napříč chlapeckým mládežnickým týmům ani jednou neprohrála

Jedinou ztrátu zaznamenala devatenáctka, která remizovala s druhou Spartou 2:2. U17 ale Pražany porazit dokázala, konečný výsledek zápasu hraného v Luční byl 2:1. Osmnáctka přestřílela Č. Budějovice 5:2 a a podobně se proti Jihočechům zadařilo i U16, která zvítězila 3:0. Jednou se prosadil Adam Šlegel, jenž s 20 góly na kontě bojuje o korunu pro krále střelců. Jeho tým navíc stále vede soutěž se čtyřbodovým náskokem na druhé Bohemians.

Patnáctka nadělila vrstevníkům z Příbrami sedm gólů a čtrnáctka zvítězila dokonce 9:1. Rekordní střelecký výkon zapsali hráči U13, kteří nemilosrdně rozdrtili Football Talent Academy 24:0! Sedmkrát se trefil Kristian Vukovič, jenž má momentálně na své pažbě parádních 57 zářezů v 21 zápasech! Po hattricku přispěl Volf, Alexandr M. Mašek a Petr Mašek. Svěřenci Martina Vísnera navíc suverénně vedou soutěž s nejlepším útokem i obranou.

A stejného soupeře dokázala porazit i dvanáctka, by to bylo pořádné drama. Souboj nakonec skončil 4:3 pro plzeňské naděje.