Hráči plzeňské Viktorky si v těchto dnech užívají zaslouženou dovolenou. Do práce se vrátí 3. a 4. ledna, kdy je čekají zátěžové testy. V plánu jsou domácí přípravné duely i zahraniční soustředění.

Trenér FCVP Michal Bílek se svým realizačním týmem naplánoval start zimní přípravy na 3. a 4. ledna, kdy hráči podstoupí zátěžové testy. Rovnou v pondělí odpoledne se pak sejdou k prvnímu společnému tréninku na hřišti. První část přípravy bude probíhat tradičně v tréninkovém areálu v Luční ulici, kde má tým veškeré potřebné zázemí. 

V domácím prostředí sehraje Viktoria i tři přípravné duely se soupeři z nižších soutěží – Písek (8. 1.), Příbram (12. 1.) a Ústí nad Labem (15. 1.).

Následně se tým 17. 1. přesune na herní kemp do španělské Estepony. I zde jsou naplánovány celkem tři přípravné zápasy (20. 1. / 23. 1. / 27. 1.). Jména soupeřů jsou v tuto chvíli ještě ve fázi jednání a budou představena později. Po posledním utkání se viktoriáni vrátí domů, kde budou ladit formu na první jarní duel. V něm přivítají v Doosan Areně 5. února ligového nováčka z Hradce Králové. 

„O možnosti navštívit přípravné zápasy v Luční ulici budeme naše fanoušky s předstihem informovat. Rádi bychom, aby mohli tým vidět naživo, nicméně záležet bude primárně na aktuálních vládních opatřeních,“ informuje mluvčí klubu Václav Hanzlík.

Viktoriáni, užijte si Vánoce a těšíme se na vás v novém roce!