Po povedeném návratu Karla Krejčího na lavičku Viktorie Plzeň a vítězství v play off Evropské ligy nad Vojvodinou se musí svěřenci staronového kouče rychle přeorientovat na boje na domácí ligové scéně. Už v neděli přivítá Viktoria na vlastním hřišti Sigmu Olomouc.

„Olomouc do ligy patří, protože je to klub, který funguje dobře. Nečeká nás jednoduchý soupeř, mají zajímavé hráče směrem do útoku a rychlou přechodovou fázi,“ říká o nejbližším soupeři Viktorie Krejčí. „Viděl jsem několik jejich zápasů. Naše práce není jen o trénincích na hřišti, ale musíme si také na videu prohlédnout co kde zlepšit. Vítězství v Evropské lize chceme doma proti Olomouci potvrdit,“ má jasno Krejčí.

„Z každého zápasu si hráči odnesou každý šrám. Věřím ale, že to není nic vážného. Jde o to rychle zregenerovat a přepnout na ligu, protože tam Plzeň poztrácela nějaké body. Chceme nastartovat vítěznou ligovou šňůru,“ říká odhodlaně Krejčí. „Je možné, že k nějakým změnám dojde. Na lavičce jsou kluci, kteří čekají na svou šanci, ale hrát může pouze jedenáct lidí. Uvidíme, co nám dovolí zdravotní stav hráčů,“ dodává plzeňský trenér.