Chcete si zkrátit čekání na fotbal? Teď můžete s Instagramem Viktoria shopu, který si pro vás připravil týdenní soutěž o zajímavé ceny. Ta poběží od pondělí 23. března po celý týden. Vyhrát může až osm z vás!

Každý den, tedy od pondělí do neděle, ve 14 hodin, bude ve stories na Instagramu Viktoria shopu jeden fakt a vaším úkolem bude odpovědět, zdali je pravdivý či nikoli. Vždy po 24 hodinách bude ze všech správných odpovědí vylosovaný jeden výherce, který se dočká zajímavé ceny.

To však není vše, týdenní soutěž má ještě jednu velkou výhodu. Po celý týden budete vy, fanoušci, sbírat body. Ti z vás, kdo nastřádáte nejvíce správných odpovědí, budete automaticky zařazeni do slosování o podepsaný dres hráči Viktorie Plzeň. Vyplatí se tedy odpovídat každý den, aby vaše šance na výhru byla co nejvyšší!

Jedinou podmínkou účasti soutěže je sledovat instagramové účty Viktoria shopuViktorie Plzeň. Abyste měli šanci vyhrát, musí každý tuto podmínku splnit. Před odesláním výhry zkontrolujeme, zdali jste tak učinili.

Co se týče eshopu Viktorie Plzeň, tak ten i přes aktuální situaci v ČR funguje, akorát s pár výjimkami. Více informací si můžete přečíst ZDE.