Už v sobotu to opět vypukne! Viktoria Plzeň hostí v 19:30 Sigmu Olomouc a všichni viktoriáni se již jistě těší na ostrý start sezony 2019/2020. To potvrdili i asistent trenéra Zdeněk Bečka a bývalý olomoucký záložník LukᚠKalvach.

„Těším se já i hráči. Začíná soutěžní část, je to příjemnější,“ říká Bečka. „Po přátelských zápasech se všichni těší i na atmosféru, která tu ve Štruncových sadech bývá. Fanoušci vždy dokážou vytvořit nádherné domácí prostředí, tímto bych je chtěl i pozvat,“ vzkazuje asistent trenéra Pavla Vrby.

Jeho slova potvrzuje také LukᚠKalvach: „Těším se hodně. Příprava byla krátká, což je dobře, mistrovské zápasy jsou o něčem jiném. V Plzni byla navíc vždy skvělá atmosféra, takže se na to moc těším,“ říká. Viktoriáni, vstupenky jsou stále v prodeji – online, v klubové aplikaci, na prodejních místech Plzeňské vstupenky i ve fanshopu. A budou i v den zápasu, tak pojďme dorazit v co největším počtu!

Olomouc určitě nebude lehkým soupeřem. „Byli jsme se na ni podívat v Rakousku na jednom přátelském utkání. Jeden poločas hráli v rozestavení 3-5-2, další 4-4-2, takže uvidíme, jak nastoupí. Mají nového trenéra, nicméně kádr zůstal pohromadě, takže od Sigmy očekávám podobný herní styl jako v minulé sezoně,“ přemýšlí Bečka.

Sám se těší také na přínos nových posil. Jednou z nich je právě LukᚠKalvach, který přišel z Olomouce. „Říkal mi, že mi ještě něco zjistí, takže informace budu mít,“ usmívá se Zdeněk Bečka. „Bude to pro mě speciální, to určitě, ale teď jsem tady a soustředím se na Viktorku a na sebe,“ podotýká LukᚠKalvach.