Viktorka ocenila své nejlepší mládežníky v měsíci květnu. Trenéři se shodli na čtveřici Filip Růžička, Jan Kyklhorn, Michal Kapoun a Olívie Mácová.

Kategorie dorostu

Filip Růžička (U17)
Komentář trenéra Pavla Fořta:
„Jeden z klíčových hráčů ve středu pole, který dokáže obejít jeden na jednoho, vytváří přečíslen a šance. Teď se mu i daří střelecky. Běžecky nadstandardní a pracovitý hráč. Občas by měl trošku krotit temperament, ale pracuje na tom. Doufám, že se mu bude dařit i nadále a výkonností ještě poroste


Kategorie žáků

Jan Kyklhorn (U14)
Komentář trenéra Daniela Sýse:
„Kykyn pokračuje ve skvělých výkonech a je jedním z klíčových hráčů. Jeho vliv na hru je velký a potvrzuje ho i kanadskými body, kdy dává důležité branky a nahrává na spousty gólů.“


Kategorie přípravek

Michal Kapoun (U8)
Komentář trenéra Pavla Vacka:
 
„Míša je pracovitý, učenlivý, přístupem a mírou dovedností výrazný, pro fotbal zapálený kluk, který za dobu, kterou je s námi udělal velký kus práce. Na všech akcích, které absolvoval patřil k nejlepším hráčům našeho týmu a nejenom proto, že dává spoustu branek."


Kategorie dívek

Olívie Mácová (WU11)
Komentář trenérky Soni Beranové:
 „Olí k nám přišla před rokem, kdy předtím fotbal nikdy nehrála. Měla však velmi dobrý pohybový základ, kdy v minulosti dělala atletiku, měla základy řecko-římského zápasu a florbalu. Úkolem tedy kromě jiného bylo dostat hlavně balón do nohy. Od počátku na ní byla vidět velká chu, kdy je to velmi učenlivá hráčka a každým dnem se postupně posouvá vpřed. Každý trénink jede opravdu naplno a je velmi cílevědomá. V současné době našla zatím své místo především ve středu hřiště, kde odvádí veliký kus práce, a už v obranné, tak útočné fázi. Za tak krátkou dobu udělala na sobě veliký kus práce a my jí přejeme mnoho úspěchů v jejím dalším působení ve fotbale."