Viktoriáni sice dokázali s Mladou Boleslaví vyrovnat z 0:3 na 3:3, ale jelikož měli před zápasem jasný cíl vyhrát, panovaly v kabině rozporuplné pocity. Utkání zhodnotili střelec dvou branek Michael Krmenčík a záložník Václav Pilař.

„Začali jsme dobře, ale bohužel nám tam spadl krásný gól z ojedinělé šance, to nás trošku srazilo,“ hodnotí Pilař. „Ve druhém poločase dal soupeř na 3:0, ale my jsme ukázali obrovskou sílu a dali tři branky. Ještě jsme sahali i po výhře...“ doplnil.

Viktoria po většinu zápasu byla lepším týmem, ale tři body vytěžit nedokázala. „Týmy tu často proti nám spoléhají na brejky. Dnes jste ale sami viděli jak tým ukázal charakter, že jsme alespoň vyrovnali na 3:3,“ hledá pozitiva Michael Krmenčík. „A boj o titul? Lidi, co mě znají, ví, že nic nevzdávám. Ani kluci v kabině. Budeme bojovat do posledního dechu,“ slibuje útočník Plzně.

„Asi to je veliká ztráta, ale zaváhat může i Slavia, tak ještě neskládáme zbraně,“ říká Pilař. „Dnes jsme chtěli tři body, nemáme je, ale ukázali jsme alespoň velkou sílu na konci. Každopádně mě mrzí, že se nám nepodařilo získat tři body,“ uzavírá záložník hodnocení.

Fotogalerie