28. 5. 2023    B tým – reportáž

Utkání s Přešticemi gól nepřineslo, béčko se loučí s Luční remízou

FC Viktoria Plzeň

28. kolo / Neděle 28. 5. 2023, 10:30 / Luční

28. kolo / Neděle 28. 5. 2023, 10:30
Luční

FC Viktoria Plzeň

0:0

TJ Přeštice

sestavy

FC Viktoria Plzeň

Baier – Fišer, Čihák, Paluska, Vacek – Pospíšil, Pešek, Gaszczyk, Oravec, Deml – Hašek

TJ Přeštice

Švihořík – Heger, Suchý, Chocholoušek, Rádl – Zeman, Řezáč, Rossman, Hradecký, Havel – Černý

statistiky

ŽK: Rozhodčí: Švorc – Hrivík, Severýn

Diváci:

Viktoriánské béčko dnes odehrálo poslední utkání v Luční ulici. Poslední kolo totiž odehraje na hřišti ve Stodě. Červenomodří byli sice lepší na míči, ale své šance proměnit nedokázali.

Viktoriáni se pokusili do utkání vstoupit aktivně a hned od úvodních minut se snažili vytvářet si tlak na útočné polovině hřiště. Poté se hra vyrovnala a šance moc nepřicházeli. Pokud nějaká šance přišla na jedné či druhé straně, výbornými zákroky akce zastavili brankáři.

Druhý poločas se odehrával ve stejném duchu jako ten první. Domácí hrozili především ze standardních situací. Branka nepřišla ani po fantastické střele, kterou v 70. minutě vyslal Petr Pejša. Poslední letošní utkání v Luční ulici tedy branku nepřineslo a béčko se s Přešticemi rozešlo bezbrankovou remízou.

„Byl to těžký zápas. Chtěli jsme vyhrát a myslím, že jsme na to měli, bohužel teď nedáváme góly a to nás sráží," říká kapitán béčka Adam Čihák.

hodnocení trenéra

Josef Parlásek: „Další utkání, které skončilo 0:0. Je to takový projev našeho jara. Myslím, že jsme byli více na míči a měli jsme více zajímavých situací, ale bohužel nejsme schopni to vyřešit a dát gól. Soupeř přijel s taktikou bránit a spoléhat na brejky. Bylo to o tom, jestli nějakou branku dáme a bohužel se nám to nepovedlo."