Po dlouhé době můžeme zase na fotbal. Všichni. Bez testů, Tečky, bez jakékoli kontroly bezinfekčnosti. A Doosan Arena může být od 1. března zase plná. A my chceme tímto zápasem symbolicky poděkovat všem, kteří si to za své nasazení během pandemie zaslouží – lékařům, zdravotníkům, záchranářům, hasičům, policistům, městským strážníkům, vojákům, učitelům, pracovníkům registrovaných sociálních služeb či řidičům městské hromadné dopravy. Prostě všem, kteří se během pandemie postavili v rámci Plzeňského kraje do první linie a svou dennodenní prací a úsilím pomohli těžké dny zvládnout. Jako poděkování přijměte naše pozvání na Viktorku!

Viktoriáni, pojďme všichni společně poděkovat!

Je to symbolické. Poprvé po dlouhé době bude otevřený celý stadion. A přáli bychom si, aby kromě našich věrných fanoušků sedačky na něm obsadili lidé, kteří si to určitě zaslouží. V sobotu 12. března v ligovém zápase proti Teplicím (18:00) budeme hrát právě pro vás!

Naše pozvání platí pro všechny lékaře, zdravotníky, záchranáře, policisty, městské strážníky, hasiče, vojáky, ošetřovatele, učitele, pracovníky registrovaných sociálních služeb či řidiče městské hromadné dopravy z celého Plzeňského kraje. Máme pro vás připraveny volné vstupenky na utkání, oficiální pozvánku se všemi důležitými informacemi v nadcházejících dnech rozešleme skrze vaše zastřešující organizace a budeme rádi, když naše pozvání přijmete.

Pokud jste stáli během pandemie v první linii a naše pozvání se k vám z nějakého důvodu nedostane, bude možné se nám ozvat na speciálně zřízenou emailovou adresu dekujeme@fcviktoria.cz (bude aktivní od pondělí 28. 2.). Rádi se s vámi spojíme a domluvíme na předání vstupenek.

Na zápas s Teplicemi (sobota, 12. března od 18:00) samozřejmě počítáme s plnou účastí našich permanentkářů a vstupenky budou k dispozici i ve volném prodeji, který startuje v pátek 25. února ve 13:00. Vstupenky zakoupíte ve Viktoria shopu, na všech prodejních místech Plzeňské vstupenky a online na plzenskavstupenka.cz. První cenová vlna pro nákup vstupenek bude do středy 2. března.

Pojďme všichni společně poděkovat a zatleskat těm, kteří si to zaslouží!