Devětadvacetiletý obránce Václav Jemelka prodloužil dnes svou smlouvu s Viktorií Plzeň o další dva roky.

Václav Jemelka přišel do Viktorie před dvěma lety ze Sigmy Olomouc. Hned na podzim si v našem dresu zahrál Ligu mistrů, v minulé sezoně se podílel na historické cestě Evropskou konferenční ligou. Celkem odehrál v červenomodrém dresu dvaasedmdesát zápasů a vstřelil jednu branku.

Jeho další budoucnost je i nadále spojena s Viktorkou, s níž prodloužil smlouvu o dva roky.

„Ve Viktorce jsem maximálně spokojený, cítím se tu opravdu dobře. Navíc se mně i celé rodině líbí v Plzni, nebylo nad čím váhat a vážím si této důvěry,“ uvedl Václav Jemelka. „Máme před sebou novou sezónu plnou výzev, skvělé fanoušky. Těším se na každý zápas a jsem připravený odvádět ty nejlepší výkony, abych týmu pomohl,“ dodal.

„Vašek Jemelka je ohromně pracovitý hráč, navíc velmi zkušený. Prokazuje své nesporné kvality a patří i do širšího výběru reprezentace. Jsem rád, že jsme se na všem rychle domluvili, přejeme mu hlavně pevné zdraví a těšíme se na další spolupráci,“ okomentoval prodloužení smlouvy Daniel Kolář, sportovní ředitel klubu.

„Václav Jemelka se stal za dobu působení ve Viktorii Plzeň nedílnou a pevnou součástí její defenzívy. Jsme rádi, že tuto skutečnost ocenil klub nabídkou prodloužení kontraktu. Václav i jeho rodina se v Plzni cítí velmi dobře, nebylo moc nad čím přemýšlet”, konstatoval Roman Brulík z agentury RBR SportConsult, která hráče zastupuje.

Vašku, a se i nadále daří!