Ve středu 26. října v Miláně odehrají viktoriáni další zápas v rámci Ligy mistrů. Vstupenky na venkovní zápas s Interem jdou do prodeje od pondělních 13 hodin na pokladnách v Pallově ulici u Doosan Areny.

Viktoriáni, čeká nás další výjimečný večer ve společnosti UEFA Champions League. Věříme, že do Milána dorazíte a podpoříte nás tak v našem boji s 19násobným mistrem Itálie.

Vstupenky na zápas do sektoru pro viktoriánské fanoušky bude možné zakoupit pouze na jediném místě, a to na pokladnách v Pallově ulici (poblíž Klubovky). Ty budou otevřené v pondělí od 13 do 17 hodin a všechny další dny v týdnu od 9 do 17 hodin. V případě, že dojde k vyprodání vstupenek, budeme o tom okamžitě informovat.

Vzhledem k tomu, že je v Itálii povinný adresný ticketing, musí každý kupující nahlásit své jméno, příjmení, datum narození a číslo cestovního dokladu. Pokud nakupuje vstupenky pro své známé, musí přinést i jejich údaje. Cena vstupenky je 500 korun a platba je možná pouze v hotovosti.

„Čeká nás další velký fotbalový svátek a věřím, že jako my to cítí i naši fanoušci a přijdou nás podpořit v co největším počtu,“ vzkazuje za kabinu útočník Jan Kliment.


Viktoriáni již jeden nezapomenutelný výjezd do Milána zažili. Při naší historicky první účasti v milionářské soutěži před 11 lety s námi k utkání s milánským AC odcestovalo na čtyři tisíce fanoušků! Šlo o historicky první velký výjezd a červenomodré barvy byly k vidění všude po městě. Legendární bylo i setkání na jednom z milánských náměstí. 

Utkání pro nás nakonec po velmi sympatickém výkonu a za podpory hlasivek čtyř tisíc plzeňských příznivců skončilo důstojnou prohrou 0:2, a my tak mohli ze San Sira odjet se vztyčenými hlavami. 

Viktoriáni, pojďme si společně tento zážitek zopakovat znovu. A třeba i s lepším výsledkem!

Nákup vstupenek můžete urychlit, když dorazíte na pokladny již s vyplněným formulářem.