10. kolo FORTUNA:LIGY přinese v Doosan Areně očekávaný souboj domácí Viktorie Plzeň se Spartou Praha. Utkání má naplánovaný výkop v pátek 28. září v 19:00 a vstupenky budeme prodávat od neděle 16. září.

Sparta spadá do 1. skupiny atraktivity soupeře, a tak se jednorázové vstupenky dají zakoupit v rozmezí od 220 do 400 Kč. Prodej bude z bezpečostních důvodů probíhat pouze na pokladnách za severní tribunou Doosan Areny, nepoběží ani online, ani na prodejních místech Plzeňské vstupenky. „O vstupenky je enormní zájem z řad fanoušků obou týmů a my v domácích sektorech chceme mít hlavně naše fanoušky, proto se budou vstupenky prodávat jen u nás na pokladnách,“ vysvětluje tento krok mluvčí klubu Václav Hanzlík.

Prodej na pokladnách začne již tuto neděli v 9 hodin ráno a poběží až do vyprodání. Každý fanoušek si bude moci zakoupit maximálně 4 vstupenky.

Pokud jste držitelem permanentní vstupenky a již nyní víte, že na zápas nemůžete dorazit, využijte prosím systému Nabídni své místo a uvolněte jej do prodeje pro ostatní fanoušky. Odhlašovat se můžete od spuštění prodeje až do čtvrtka 27. září do 12 hodin. Návod najdete ZDE. Především u těchto vysoce žádaných utkání to každý viktorián velice ocení!

Vstupenky do hostujících sektorů se budou prodávat pouze v GENERALI Areně, jejich distribuci si bude řešit hostující klub AC Sparta Praha.

Časový harmonogram prodeje

NE 16. 9. 9:00 – 17:00 (pokladny za severní tribunou)
PO 17. 9. 9:00 – 17:00 (pokladny za severní tribunou)
.... (do vyprodání)

Ceny vstupenek

I. kategorie – 400 Kč
II. kategorie – 340 Kč
III. kategorie – 280 Kč
IV. kategorie – 220 Kč

DĚTSKÁ VSTUPENKA
– děti do 15 let mají nárok na dětskou vstupenku
– na dětskou vstupenku mimo rodinnou tribunu se vztahuje 50% sleva oproti původní ceně
– dětská vstupenka do sektoru H (rodinná tribuna) stojí 100 Kč
– děti do 3 let vstupenku nepotřebují, pak ovšem nemají nárok na vlastní místo