Ve středu 10. listopadu bude zahájen prodej vstupenek na další utkání v Doosan Areně, které Viktoria odehraje 27. listopadu v 18:00 proti Bohemians Praha 1905. Nenechte si ujít předposlední domácí zápas podzimu 2021!

S Bohemkou už Viktoria v sezoně 2021/2022 hrála, a to v rámci 2. kola. V Ďolíčku byla k vidění napínavá bitva, ve které Plzeňští otočili brankami Beauguela a Káčera průběh duelu na 2:1!

První časová vlna prodeje, v rámci které lze vstupenky pořídit za výhodnější cenu, startuje ve středu 10. listopadu ve 13:00 a potrvá do 16. listopadu. Od 17. listopadu až do zápasu pak poběží 2. časová vlna prodeje. Zakupte vstupenky s předstihem a získejte je tím pádem levněji!

Prodej probíhá opět ve Viktoria shopu v jeho otevírací době, na prodejních místech Plzeňské vstupenky či online.

Fanoušky bychom rádi upozornili, že s ohledem na změnu pravidel nebude potřeba dokládat jména při nákupu vstupenky a nebude již omezen prodej jedné vstupenky na jednu osobu. Pro vstup na stadion však bude zapotřebí se prokázat bezinfekčností, kde opět došlo ke změně, uznáváno již nebude testování. Uznáváno bude dokončené očkování nebo prodělaná nemoc dle aktuálních pravidel.

Kompletní pravidla pro vstup na fotbal naleznete ZDE.