Viktoria Plzeň přivítá v 5. kole FORTUNA:LIGY v Doosan Areně tým z Uherského Hradiště – 1.FC Slovácko. Ačkoli se termín utkání vyjasní teprve po odehrání odvety s Olympiakosem, vstupenky jsou již nyní v prodeji.

V případě, že viktoriáni přes Olympiakos postoupí do 3. předkola Ligy mistrů, bude se zápas hrát v sobotu 11. srpna od 17:00. Pokud ale neuspějí, utkání se Slováckem se odehraje v neděli 11. srpna od 16:30. První časová vlna prodeje však na startu prodeje počítá se sobotním termínem a bude tedy trvat do 30. července.

Dorazíte nás podpořit?

Od 31. července pak bude zahájena druhá časová vlna prodeje. S koupí lístků tak neotálejte, pokud si je totiž koupíte do této doby, můžete je mít za výhodnější cenu!

Budete naším dvanáctým hráčem?

Prodej vstupenek na zápas bude probíhat na všech portálech. K zakoupení budou jak ve Viktoria shopu, tak online na webu Plzeňské vstupenky ZDE. Další možností jsou samozřejmě také všechna prodejní místa Plzeňské vstupenky, jejichž seznam naleznete ZDE, a klubová aplikace.

Viktoria, naše hrdost!

V případě, že jste držitelem permanentní vstupenky a již nyní víte, že na zápas nemůžete dorazit, nabídněte své místo ostatním fanouškům výměnou za voucher do fanshopu. Můžete tak učinit ZDE.

Červenomodrá je, plzeňská Viktorie!

V případě avizované změny termínu ze sobotního na nedělní budeme informovat o případném dalším postupu.

1. časová vlna (24. 7. – 30. 7.)
I. kategorie 230 Kč
II. kategorie 200 Kč
III. kategorie 160 Kč
IV. kategorie 130 Kč

2. časová vlna (od 31. 7.)
I. kategorie 300 Kč
II. kategorie 270 Kč
III. kategorie 230 Kč
IV. kategorie 200 Kč

DĚTSKÁ VSTUPENKA
– děti do 15 let mají nárok na dětskou vstupenku
– na dětskou vstupenku mimo rodinnou tribunu se vztahuje 50% sleva oproti původní ceně (pozor, cena se mění v závislosti na aktuální časové vlně)
– dětská vstupenka do sektoru H (rodinná tribuna) stojí 100 korun
– děti do 3 let vstupenku nepotřebují, pak ovšem nemají nárok na místo (musí sedět na klíně)

VIKTORIÁNI, BUDEME VÁS POTŘEBOVAT