Viktoria v rámci osmého kola HET ligy zavítá na hřiště Mladé Boleslavi, která po špatném vstupu do sezony vyhrála poslední dva zápasy. I na to v předzápasových rozhovorech upozorňovali záložník Milan Petržela s obráncem Lukášem Hejdou.

„Ačkoliv neměla Boleslav dobrý začátek, tak se začíná zvedat. Očekávám těžký boj, o něm to v Mladé Boleslav většinou je,“ říká LukᚠHejda, s nímž souhlasí také Milan Petržela: „Z dvou posledních zápasů udělala Mladá Boleslav šest bodů, takže jde výkonnostně nahoru a nečeká nás tam nic jednoduchého. Boleslav nás vždy potrápila.“

V minulé sezoně Viktoria se středočeským soupeřem dvakrát remizovala – 0:0 venku a 3:3 doma. „Dobře vím, že se nám z Mladé Boleslavi nikdy nevozily body lehce. Vždy nás uměla potrápit,“ říká Milan Petržela. LukᚠHejda pak vzpomíná hlavně na domácí duel, kdy viktoriáni prohrávali již 0:3, ale právě plzeňský stoper v závěru srovnával na konečných 3:3. „Věřili jsme i v dokonání obratu, ale to se nám nepovedlo. Zápas podle mě nyní bude trochu jiný, očekávám hodně tuhý boj,“ dodává Hejda.

Červenomodré bude v Mladé Boleslavi motivovat vítězná šňůra, která má v lize délku sedmi utkání. „Když už jsme to takhle skvěle nastartovali, tak v tom chceme pokračovat. Je to určitá motivace a doufám, že se nám to podaří natáhnout,“ přeje si LukᚠHejda. „Bylo by hezké, kdyby se nám to povedlo. Každé vítězství je pro tým povzbuzující. Musíme se ponaučit ze zápasu se Zlínem, protože druhý poločas jsme v něm nehráli optimálně,“ uzavírá Milan Petržela.