Viktoria Plzeň se o víkendu přiblížila zisku mistrovského titulu, když na rozdíl od svého nejbližšího pronásledovatele ze Slavie Praha ve svém utkání naplno bodovala. Právě vzájemný duel v pražském Edenu může rozlousknout mistrovskou tajenku a odšpuntovat plzeňské oslavy.

Vstupenku do sektoru hostujících fanoušků vršovického stadionu je stále možné zakoupit za 390 Kč ve Viktoria shopu. Stejně tak zbývají i vouchery na dopravu autobusy na zápas a zpět v ceně 200 Kč za kus. Vouchery na dopravu nelze zakoupit samostatně, jejich prodej je možný pouze s odpovídajícím počtem vstupenek. V úterý 1. května bude fanshop, stejně jako další obchody, uzavřen.

Partner Viktorie, společnost Data Expres, připravil pro viktoriánské příznivce celkem 5 autobusů. Každý fanoušek s platným voucherem může nastoupit pouze do autobusu, jehož číslo má uvedené na voucheru. Autobusy budou vyrážet nezávisle na sobě po naplnění kapacity, odjezd je stanoven na 15:30 od Domu dětí a mládeže naproti parkovacímu domu Rychtářka.

Dohledem na bezproblémový průběh cesty do Prahy i zpět budou v každém autobuse pověřeni označení členové security. Po zápase se fanoušci s platnými vouchery přesunou zpět k autobusům, kterými se dopraví zpět do Plzně. Detailnější informace přineseme v průběhu tohoto týdne. Pořadatelem výjezdu je Data Expres.

Ve čtvrtek odpoledne bylo k dispozici necelých 300 vstupenek a vouchery do jednoho autobusu. Prodávat se bude také v den utkání, ale pouze v Plzni – a to od 13:00 do 15:30 na pokladnách za severní tribunou Doosan Areny. Na místě se nic prodávat nebude.