Šlágr podzimní části sezony zvládla lépe Viktoria Plzeň, která porazila Slavii Praha 1:0 a po třinácti kolech je nadále stoprocentní. Hrdinou duelu byl Daniel Kolář, kterého jsme společně s Lukášem Hejdou po zápase vyzpovídali.

„Bylo to takticky svázané. Trochu jsme čekali, že to bude opatrné, což se potvrdilo,“ říká k průběhu duelu Hejda. „Nikdo zkrátka nechtěl udělat chybu. Za tři body jsme ale rozhodně rádi. Myslím si, že v obraně jsme si to pohlídali a nějakou velkou šanci Slavia neměla,“ doplnil stoper Viktorie.

Daniel Kolář se stal hrdinou duelu, když ho v 79. minutě rozsekl povedenou brankou. „Věděli jsme, že to nebude o hodně gólech. Šance ale byly, divákům se to muselo líbit. Myslím si, že jsme jich měli více a zaslouženě vyhráli,“ těší záložníka, který zastává funkci kapitána při absenci Romana Hubníka.

Na zápase se byl osobně podívat Marián Čišovský, jemuž byla věnována také část pozápasové děkovačky. „Mario je součástí naší party a držíme mu palce. Víme, že to nemá jednoduché,“ říká na tuto adresu Kolář. „Atmosféra byla dnes celkově suprová, vyprodaný stadion nám pomohl k vítězství,“ děkuje na závěr.

Fotogalerie