Viktoriáni, je to tady, boj o Evropskou ligu začíná! Ve třetím předkole nás čeká dvojzápas o postup s Kryvbasem. Přinášíme informace k prodeji vstupenek na domácí duel v DOOSAN Areně, který je na programu ve čtvrtek 15. srpna.

Všichni z nás mají ještě čerstvě v hlavě úžasnou jízdu ze 2. předkola až do historického čtvrtfinále Konferenční ligy. Teď se ale společně chceme pokusit o postup o stupínek výše, tedy do Evropské ligy. „Je to obrovská výzva, kterou přijímáme,“ říká obránce Viktorky Robin Hranáč. Jeden z hráčů, kteří měli velký podíl na naší jízdě. „A taky naši fanoušci, kteří byli skvělí. Teď do toho vletíme zase společně a budeme na vaši podporu spoléhat,“ má jasno.

O důležitosti zápasu netřeba mluvit. To je výzva pro každého z nás, pro každého viktoriána, pro každou viktoriánku. DOOSAN Arena musí být na odvetu našlapaná do posledního místa.

Zde jsou informaci k prodeji vstupenek.

Odvetný duel v DOOSAN Areně je na programu ve čtvrtek 15. srpna. Právě tady se rozhodne o postupujícím. A naší obrovskou výhodou bude vaše podpora z tribun!

Vstupenky půjdou do prodeje již ve čtvrtek 25. července ve 13:00. Jako první si je mohou pořídit majitelé permanentních vstupenek na sezonu 2024/2025. Ti budou tradičně cenově zvýhodněni (více jak 25 %) a svá místa mají rezervovaná do úterý 30. července do 17:00. Permanentkáři si své vstupenky mohou zakoupit následujícími způsoby:

1. ONLINE na webu permanentka.com

2. Přímo na TICKETPOINTU DOOSAN Areny

3. Při návštěvě nedělního zápasu Viktorky s Hradcem na Ticketpointu (bude otevřený před zápasem i po jeho skončení)

Jako pro většinu evropských duelů dochází k blokaci středových částí sektorů S8 a T9 na protilehlé a sektorů C a D na hlavní tribuně pro potřeby UEFA a jejích partnerů. Majitelé permanentek z těchto sektorů budou mít automaticky vytvořenou rezervaci na nejbližším volném místě. Pokud budete chtít rezervaci přesto přesunout, rádi vám pomohou přímo na Ticketpointu v DOOSAN Areně, případně na zákaznické lince Plzeňské vstupenky.

Kontakt na linku: +420 277 012 677 (po – pá 8:00 – 17:00)

VOLNÝ PRODEJ

Volný prodej vstupenek bude zahájen ve středu 31. července ve 13:00. Bližší informace k volnému prodeji přineseme v nejbližších dnech.

CENÍK

PERMANENTKÁŘI

1. KATEGORIE 460 Kč

2. KATEGORIE 390 Kč

3. KATEGORIE 330 Kč

4. KATEGORIE 260 Kč

VOLNÝ PRODEJ

1. KATEGORIE 620 Kč

2. KATEGORIE 530 Kč

3. KATEGORIE 440 Kč

4. KATEGORIE 350 Kč