Viktoriáni vybojovali v Ostravě důležité vítězství díky brance Jana Kopice a velkou zásluhou na této výhře mají i fanoušci. Nejen ti, kteří dorazili přímo na fotbalový stadion do Vítkovic, ale také ti, kteří tým na dálku podporovali z plzeňského DEPA na velkoplošné projekci!

Kolem 200 fanoušků podporovalo viktoriány na dálku z plzeňského DEPA na velkoplošné projekci zorganizované O2TV ve spojení s LFA a naším klubem. Vyzkoušet si mohli přímo na místě několik zajímavých kopacích aktivit, stolní fotbálek nebo získat voucher na měsíc sledování O2TV zdarma – mohou si tak v klidu vychutnat i středeční „zápas století“, v němž doma Viktoria přivítá nejslavnější mužstvo světa – Real Madrid.

Sobotní akci v DEPU moderoval všem dobře známý hlastatel z Doosan Areny Jirka Pelnář, který spolu s přítomnými fanoušky ještě před výkopem natočil speciální vzkaz pro zraněného Michaela Krmenčíka. Během utkání měl pak po ruce bývalého skvělého útočníka a aktuálně asistenta trenéra u našeho týmu U19 Roberta Vágnera.

Velké poděkování ale patří samozřejmě také skupině fanoušků, která dorazila za týmem do Ostravy a podporovala jej vydatně přímo na místě proti značné přesile domácích. Děkujeme! 

Fotogalerie