Svěřenci trenéra Michala Bílka vycestovali na poslední venkovní zápas skupiny Ligy mistrů, který svedou se slavným Interem Milán. Společně s prvním týmem odlétá na odvetný duel UEFA Youth League proti severoitalskému celku také plzeňská devatenáctka.

Další souboj ve skupinové části nejprestižnější klubové soutěže se odehraje na téměř osmdesátitisícovém stadionu San Siro v Miláně ve středu 26. října od 18:45 našeho času a v přímém přenosu ho odvysílá Nova Sport 3. Sledovat jej můžete také při velkoplošném promítání v plzeňském pivovaru, více informací najdete ZDE.

Hráči po příletu absolvují na stadionu předzápasový trénink a na programu je také tisková konference. Vše můžete sledovat na našich sociálních sítích, a také zde na webu, kde vás budeme průběžně informovat. 

Všechny informace, které potřebujete vědět před zápasem s Interem, si můžete přečíst v našem PREVIEW, ve kterém přinášíme všechny zajímavosti o soupeři a stadionu. Viktorka odehrála na San Siru před jedenácti lety proti AC Milán vůbec svůj první venkovní zápas a nyní se zpátky na místo činu vrací k odvetě s hlavním milánským rivalem. 

„Všichni věříme, že jsme dobře připravení. Čeká nás další těžký soupeř, ale sbíráme tím obrovské zkušenosti a samozřejmě se znovu těšíme. Určitě budeme chtít být v úvodu zápasu, ale i v jeho průběhu lepší, než jsme byli doteď,“ řekl před odletem asistent trenéra Pavel Horváth.

V to doufá také obránce Václav Jemelka. „Oproti poslednímu zápasu musíme zlepšit celou hru. Ukázali jsme si, kde byly chyby, které musíme eliminovat a především se pokusit vstřelit gól. Chceme jim to znepříjemnit, co nejvíc to půjde. Doufám, že Inter potrápíme a budeme konečně bodovat,“ prozradil na adresu blížícího se duelu.

„Mají skvělé útočníky, a je to Martínez, Džeko nebo uzdravený Lukaku. Jestli nastoupí ten nebo ten, je v podstatě jedno, my rozhodně musíme bránit lépe než naposledy. Samozřejmě se moc těšíme, doufám, že přivezeme nějaký bod a konečně trochu potěšíme fanoušky,“ dodal na závěr. 

Na zápas vycestoval tým Viktorie v následujícím složení:

Fotogalerie