Fanoušci budou mít už tuto sobotu 3. 11. další možnost sledovat venkovní utkání Viktorie na velkoplošné projekci. Ve spolupráci s O2 TV sport a LFA připravuje klub unikátní akci s doprovodným programem v prostorech plzeňského DEPA2015. Tak dorazte a užijte si fotbalové odpoledne!

K otevření bran dojde 90 minut před plánovaným začátkem utkání, tedy v 13:30. Fanoušci si následně budou moci užít nefalšované zápasové odpoledne s různými fotbalovými i nefotbalovými doprovodnými aktivitami – na místě si totiž budou moci v O2 TV fanzóně vyzkoušet třeba simulátor kopu nebo se vyfotit s pohárem pro mistra české nejvyšší soutěže.

Zhruba půl hodiny před samotným začátkem tohoto velice důležitého utkání, v němž zavítá Viktoria na hřiště aktuálně třetího týmu tabulky, bude pro fanoušky na krátké autogramiádě k dispozici také záložník Jan Kovařík, který se aktuálně po zranění postupně vrací do tréninku. Kdo se navíc zastaví v O2 TV fanzóně, získá od hlavního vysílatele FORTUNA:LIGY O2 TV na měsíc zdarma.

Celým programem vás provede všem fanouškům jistě dobře známý moderátor a hlasatel z Doosan Areny Jirka Pelnář a k dispozici bude mít jako experta také bývalého útočníka Viktorie a současného asistenta u týmu dorostenců U19 – Roberta Vágnera.

Viktoriáni mají Ostravanům po středečním pohárovém zápase co vracet. Navíc jde o poslední ostrý zápas před dlouho očekávaným duelem v Lize mistrů proti Realu Madrid. Vrbova družina bude mít možnost odskočit právě Baníku v horních patrech tabulky a přímo ve Vítkovicích navíc pořadatelé čekají naplněné tribuny, které jistě hráče vyhecují k těm nejlepším výkonům.

Přijďte si s kamarády užít hezké fotbalové odpoledne a zafanděte v DEPU Viktorce v jednom z nejdůležitějších zápasů podzimu!

FOTO: www.depo2015.cz