Kondiční tréninky v týmu kouče Michala Bílka má nově na starosti Martin Kastner. Ten ve Viktorce působí již od roku 2007, když trénoval řadu mládežnických týmů.

Rodák z Kouta na Šumavě zahájil své působení ve Viktorii Plzeň již v roce 2007, kdy působil v roli asistenta trenéra dorosteneckých kategorií. V sezonách 2011/2012 a 2012/2013 byl hlavním trenérem dorostu U19 na doubraveckém Senku, poté působil několik sezon v roli hlavního kouče dorostů U16 či U17 v plzeňské Viktorii. V roce 2016 se pak stal kondičním trenérem, kdy čtyři sezony působil u dorostů či B týmu. Nyní má již tedy roli kondičního kouče A týmu.

„Za tuto příležitost jsem rád, vážím si toho. Je to pro mě velká pracovní výzva, zároveň samozřejmě vnímám velkou odpovědnost za svou práci v klubu, ve kterém působím tak dlouhou dobu,“ řekl Martin Kastner, který má vystudovaný tělocvik na Západočeské univerzitě a dokončil také studium psychologie.

Složení trenérského týmu pro sezonu 2021/2022 tak je následující: Hlavní trenér Michal Bílek, asistenti trenéra Pavel Horváth a Marek Bakoš, trenér brankářů Matúš Kozáčik a kondiční trenér Martin Kastner.