Viktoriáni, je ten správný čas přinést vám první informace k prodeji permanentních vstupenek pro nadcházející ročník 2023/2024. Věříme, že u toho budete opět s námi a budeme si společně užívat atmosféru zaplněné Doosan Areny.

Výhra nad Slavií během ligového podzimu.

Vzpomínáte?

Neuvěřitelná atmosféra po demolici Helsinek ve 2. předkole Ligy mistrů, na které šli permanentkáři zdarma.

Vzpomínáte?

Postupový gól Honzy Klimenta proti Karabachu, dva zásahy Chorase proti Barceloně a další slavnostní večery s Bayernem a Interem. I zde měli permanentkáři své místo přednostně.

Všechno momenty, na které nejde zapomenout. Každý, kdo je prožil s námi přímo v Doosan Areně, musí mít husí kůži ještě teď. Že jo?

A navíc teď je před námi finále FORTUNA:LIGY, do kterého chceme jít s vámi, viktoriány, v zádech. Společně.

Díky permanentní vstupence u toho budete i v příští sezoně znova. Žádný velký moment vám neuteče, zase dostanete přednostní právo nákupu a výhodnější cenu na případné evropské poháry. Novou permici na nadcházející sezonu 2023/2024 by měl mít doma každý viktorián!

Opět budete mít dostatek času a budete si moci novou permanentku pořídit například při návštěvě některého z jarních domácích zápasů. Proto jsme se rozhodli odstartovat předprodej pro stávají držitele již 6. dubna. Na výměnu staré karty za novou tak budete mít prakticky celý měsíc, vaše sedačka pro vás bude rezervována až do 5. května.

Vzhledem k tomu, že se vloni u fanoušků osvědčila možnost nákupu permanentky ONLINE pro stávající držitele, nabídneme tuto možnost i tentokrát a vše si během několika minut vyřídíte třeba z pohodlí domova.

„Vážíme si každého fanouška, který nám chodí fandit a vyjadřuje nám podporu. Osobně říkám, že jsem byl rád, když i v zimních měsících, kdy bylo venku velmi chladno, navštěvovalo zápasy přes osm tisíc fanoušků a jsem si jistý, že v nadcházejících týdnech jich přijde ještě více. Ukazuje to, že máme skvělé příznivce a budu moc rád, když s námi půjdou i do nové sezony,“ říká generální ředitel klubu Adolf Šádek.

„Po mém příchodu do Plzně byla má první zkušenost s viktoriánskými fanoušky při našem domácím zápase s Helsinkami. A ta atmosféra mě úplně pohltila, byla skvělá a přelila se do dalších podzimních zápasů. Právě fanoušci měli velký podíl na tom, jak jsme kvalifikaci zvládli. Dodnes z toho mám husí kůži a rád bych to zažil i v další sezoně,“ přeje si Jan Kliment.

Pro majitele permanentních vstupenek 2023/2024 bude nachystán bohatý benefitní program, který jsme ještě rozšířili o nové partnery a další výhody!

Jak již bylo zmíněno, jako první si budou moci permanentku zakoupit stávající držitelé (6. dubna – 5. května), následně se spustí i volný prodej – 9. května.

Kompletní benefitní program se všemi výhodami, ceníky a další technické informace přineseme v nejbližších dnech.