Z albánské Tirany přivezla Viktorky páté vítězství v pátém zápasem základní skupiny C Evropské konferenční ligy. Velké poděkování patří i fanouškům, kteří nás vyrazili podpořit i vzhledem ke komplikacím se změnou dějiště utkání.

„Patří jim ohromný kompliment, respekt a poděkování. Byli slyšet a máme radost, že jsme jim mohli poskytnout radost,“ pravil bezprostředně po utkání hlavní kouč Viktorie Miroslav Koubek. „Vzhledem k tomu, že se narychlo měnilo místo zápasu, to měli fanoušci složité, o to víc jsme rádi, že jsme si po zápase s nimi mohli užít vítěznou děkovačku,“ přidal se kapitán LukᚠKalvach.

O přesunu utkání z Prištiny do Tirany se klub i fanoušci dozvěděli minulý pátek v předvečer. Drtivá většina z nich již měla zařízené jak letenky, tak i ubytování přímo v hlavním městě Kosova. Narychlo tak museli vše měnit. „Byli jsme s fanoušky v kontaktu, některým se podařilo změnit letenky přímo do Tirany, někteří cestovali například přes Skopje. Pro malou skupinu, které se již nepodařilo zrušit původní let, jsme jako klub zorganizovali jejich přesun z Prištiny přímo do Tirany a po utkání nazpět. Ještě jednou bychom všem touto cestou chtěli poděkovat za podporu,“ doplnil mluvčí klubu Václav Hanzlík.

Všichni viktoriáni jsou zváni na poslední utkání skupiny C, kterým bude ve čtvrtek 14. prosince domácí duel s Astanou (21:00). Pokud v něm zvítězíme, zakončíme skupinu s plným počtem bodů, což by byl fantastický úspěch. Pojďme zaplnit Doosan Arenu a společně udělat historický úspěch!

Vstupenky zakoupíte ZDE.