V úterý zápasem s pražskými Bohemians (19:00) uzavřeme ligový ročník 2022/2023. Přijďte se rozloučit se sezonou, v níž jsme zažili Ligu mistrů a rovněž všichni společně poděkujeme trenéru Michalu Bílkovi. Tak přijďte do Doosan Areny!

Důvodů, proč by na posledním domácím utkání sezony 2022/2023 neměl chybět žádný věrný viktorián, je hned několik.

Historicky šestý titul a čtvrtá účast ve slavné Lize mistrů. Těchto dvou obrovských úspěchů s Viktorkou dosáhl trenér Michal Bílek a nesmazatelně se tak zapsal do historie našeho klubu. Nyní odchází a my bychom se s ním chtěli jaksepatří rozloučit a poděkovat mu za vše, co pro červenomodré barvy vykonal.

V souboji s Bohemians se s Doosan Arenou bude loučit i další obrovská persona našeho klubu, která zažila všechny velké úspěchy novodobé éry – masér Zdeněk Sláma! I s ním se budeme chtít rozloučit a poděkovat mu za jeho věrné služby, což si jistě zaslouží potlesk zaplněných tribun Doosan Areny.

Zároveň společně zakončíme sezonu, ve které jsme zažívaly ty jedinečné chvíle, při kterých nám do uší zněla krásná hymna Champions League. Budeme moc rádi, když dorazíte a podpoříte nás v našem posledním ligovém utkání.

Pokud ještě nemáte vstupenku, můžete si ji pořídit právě teď!


LÍSTKY NA BOHEMKU V PRODEJI