O první dubnové neděli je na programu souboj rezerv Viktorie Plzeň a Slavie Praha. Shrnutí soupeře přinášíme v předzápasovém preview.

Rezerva Slavie má v jarní části sezony bilanci čtyři zápasy - čtyři vítězství. Sešívaní v těchto zápasech neobdrželi branku a nasázeli sedmnáct gólů. Po devatenácti odehraných zápasech drží Slavia B se ziskem čtyřiceti sedmi bodů první místo v tabulce ČFL skupiny A. Nejlepším střelcem Pražanů je nigerijský útočník Boluwatife Ogungbayi s deseti góly. 

Posledních pět soutěžních zápasů Slavie B:
Slavia B vs. FK Robstav 7:0
Slavia B vs. Vltavín 3:0
Králův Dvůr vs. Slavia B 0:4
Slavia B vs. Admira Praha 3:0
Slavia B vs. Hostouň 2:1

Poslední vzájemné soutěžní zápasy:
Slavia B vs. FCVP B 2:0
Slavia B vs. FCVP B 3:1
FCVP B vs. Slavia B 1:2
FCVP B vs. Slavia B 3:2
FCVP B vs. Slavia B 4:2

Souboj rezerv Viktorie Plzeň a Slavie Praha je na programu v neděli 7. dubna od tradičních 10:30 v Luční Ulici. Na zápas je jednorázové vstupné 50 Kč, zdarma mohou přijít držitelé permanentních vstupenek 2023/2024, platebních karet FC Viktoria od ČSOB a také ZTP a VIP partneři.

Upozorňujeme fanoušky, kteří přijdou podpořit B-tým přímo do Luční ulice, že dochází k omezení z důvodu rekonstrukce zázemí. Během utkání na hřišti č. 1 lze použít vstupy č. 3 - JIH a č. 1 - SEVER, v případě zápasů na hřišti č. 2. budou použity vstupy č. 1 - JIH a č. 1 - SEVER.

Zároveň bude během zápasů na hřišti č. 1 uzavřena tribuna na jižní a západní straně, v případě zápasů na hřišti č. 2 bude uzavřen prostor na východní a jižní straně hřiště. Stánek s občerstvením bude v provozu, toalety pro diváky budou zajištěny v mobilním zařízení za hřištěm č. 2. Toto omezení platí od března 2024 do září 2024.