Již tuto neděli čeká Viktorku poslední zápas sezony s Baníkem Ostrava (15:00). Speciálně pro tento den budete moci využít zahrádku Gambrinus, která vznikne přímo u Doosan Areny. Před utkáním na ní proběhne autogramiáda, připraveny budou hamburgery i výborné pivo. Posedět po zápase můžete i s Pavlem Horváthem, jenž se postaví za výčep!

Speciální zahrádku Gambrinus pro vás připravujeme na rohu stadionu (mezi sektory „P“ a „T“), tedy v blízkosti beach volejbalového hřiště. Společně s otevřením stadionu ve 13:30 se vám otevřou dveře pivní zahrádky. K dispozici samozřejmě budou stánky s občerstvením, pochutnáte si na tradičních klobáskách nebo hamburgerech.

Úderem druhé hodiny pak mezi vás zavítají hráči Viktorie Aleš Čermák a Radim Řezník, kteří budou k dispozici na autogramiádu. Rádi vám podepíší kartičku, plakát či vámi přinesený fanouškovský předmět.

Po celou dobu bude na pódiu moderátor a o dobrou předzápasovou náladu se postará DJ. Připraveny jsou pro vás i soutěže o viktoriánské dárky!

Během samotného utkání s Baníkem, na které jsou vstupenky stále k dispozici, si opět vyzkoušíme, jak nahlas umíme v Doosan Areně fandit (více info ZDE). Speciální měřicí systém vás společně s moderátory utkání několikrát vyzve ke splnění předem stanovené hlukové hranice. Pokud se to podaří, opět dojde ke snížení ceny piva Gambrinus na poločasovou přestávku a celou druhou půli. Ve druhém poločase si pak můžete „vyfandit“ speciální cenu na pozápasové posezení na zahrádce.

Po utkání tedy nemusíte pospíchat domů, ale posedět u dobrého piva a rozebrat právě skončenou sezonu. Osobně mezi vás dorazí viktoriánská legenda Pavel Horváth, jenž se společně se sládkem pivovaru postaví za výčep a načepuje vám několik piv zdarma.

Přijďte v neděli do Doosan Areny na rozlučku se skvělou sezonou, v níž se Viktorka srdnatě rvala v Lize mistrů a do posledních chvil byla ve hře o mistrovský titul. Viktoriáni, těšíme se na vás!


Další informace pro fanoušky:
- před zápasem a hlavně o poločase opět bude probíhat viktoriánská Puma střelba dárků
- pivovarská lávka bude uzavřená od 13:00 jednosměrně od stadionu do pivovaru
- v prodeji budou permanentky, od 9:00 do 12:30 ve fanshopu, poté na pokladnách