Ve středu 18. září ve 13:00 odstartuje volný prodej balíčků na domácí zápasy Evropské ligy UEFA. Zde se dozvíte všechny potřebné informace.

VOLNÝ PRODEJ BALÍČKŮ

Volný prodej balíčků odstartuje ve středu 18. září ve 13:00 a bude opět probíhat online na www.plzenskavstupenka.cz a na Ticketpointu DOOSAN Areny. Online prodej bude v tomto případě technologicky omezen pouze na území ČR.

Volný prodej je omezený 4 balíčky na osobu!

Online prodej bude v tomto případě technologicky omezen pouze na území ČR.

Balíček vstupenek obsahuje vstupenky na všechny čtyři domácí utkání Viktorky – Ludogorec, Real Sociedad, Manchester United, Anderlecht.

UPOZORNĚNÍ

Ihned po losu se vyrojila řada spekulantů, kteří nabízejí či poptávají vstupenky na atraktivní duel Viktorky s Manchesterem United. Důrazně upozorňujeme všechny fanoušky, aby si za žádných okolností nepořizovali vstupenky na zápas mimo oficiální prodej. „Je zde velká pravděpodobnost, že si na černém trhu pořídí neplatný lístek a nebude jim umožněn vstup na stadion. Zároveň věříme, že se nikdo z našich fanoušků neuchýlí k předprodeji vstupenek za účelem zisku, ale naopak si za žádnou cenu nenechá ujít tento fotbalový svátek přímo v DOOSAN Areně,“ vysvětluje mluvčí klubu Václav Hanzlík.

VSTUPENKY PRO VOZÍČKÁŘE

Vstupenky pro vozíčkáře na jejich platformu v přímé blízkosti hrací plochy budou nabízeny na jednotlivé zápasy, nikoli v balíčku. Jako první tedy bude možné zakoupit si tyto vstupenky na zápas Viktorky s Ludogorcem Razgrad. V první vlně budou mít možnost zakoupit si vstupenku pravidelní návštěvníci z řad vozíčkářů, pokud kapacitu nevyužijí, bude následně nabídnuta do volného prodeje a klub o tom bude informovat.

VSTUPENKY ZTP

Držitelé průkazu ZTP / ZTP-P / TP (netýká se vozíčkářů) si mohou zakoupit balíček vstupenek ve volném prodeji a mají nárok na permanentkářskou slevu. Nákup lze provést pouze na Ticketpointu DOOSAN Areny po předložení průkazu. Tato sleva se týká i doprovodu.

CENÍK BALÍČKŮ PRO VOLNÝ PRODEJ

1. KATEGORIE 7 160 Kč

2. KATEGORIE 5 160 Kč

3. KATEGORIE 3 320 Kč

4. KATEGORIE 3 000 Kč

TERMÍNY ZÁPASŮ V DOOSAN ARENĚ

3. ŘÍJNA 21:00 FCVP – LUDOGOREC

7. LISTOPADU 21:00 FCVP – REAL SOCIEDAD

12. PROSINCE 18:45 FCVP – MANCHESTER UNITED

23. LEDNA 18:45 FCVP - ANDERLECHT

OTEVÍRACÍ DOBA TICKETPOINTU

Středa, 18. 9. 13:00 – 17:00

Čtvrtek, 19. 9. 9:00 – 17:00

Pátek, 20. 9. 9:00 – 17:00 

Dále bude upřesněno