Volný prodej permanentek pro sezonu 2021/2022 nadále pokračuje, svou kartu si můžete pořídit online nebo ve Viktoria shopu, kam se nyní prodej přesunul. Staňte se členem viktoriánské rodiny a zařiďte si spoustu klubových výhod a benefitů a buďte u toho po celou sezonu.

Chcete zažít skvělou fotbalovou atmosféru, mít vlastní sedačku v Doosan Areně, stát se členem viktoriánské rodiny a mít celou řadu dalších výhod? Všechno vám obstará permanentní vstupenka 2021/2022, kterou si stále můžete pořídit ve volném prodeji.

Permanentky jsou dostupné ve variantě STANDARD, která platí na základní část, i EXTRA, která platí také na nadstavbovou část ligy. Volný prodej se z pokladen Doosan Areny přesunul do Viktoria shopu, permici si ale můžete zakoupit také online z pohodlí domova. My vám ji následně do 7 pracovních dnů doručíme domů.

Co všechno vám permanentní vstupenka nabízí?
  • Vstup na všechna domácí ligová utkání sezony 2021/2022*
  • Vstup na všechna domácí utkání MOL Cup 2021/2022*
  • Předkupní právo a výhodnější cena permanentky na nadcházející sezonu
  • Volný vstup na domácí přátelské zápasy A týmu*
  • Volný vstup na domácí utkání B týmu v rámci ČFL*
    (*za předpokladu, že to aktuální situace a nařízení dovolí)
  • Jednorázový slevový voucher do Klubovky v hodnotě 200 Kč
  • Jednorázový slevový voucher do Viktoria shopu v hodnotě 300 Kč
  • Trvalá sleva 10 % ve Viktoria shopu
  • Trvalá sleva 10 % v restauraci Klubovka
  • Benefity u klubových partnerů
  • Vaše „chytrá permanentka“ se stane Plzeňskou kartou (viz níže)

CHYTRÁ PERMANENTKA

Vaše nová permanentka bude „chytrou permanentkou“, na kterou lze nahrát hotovost a využívat ji jako Plzeňskou kartu na všech místech, jak jste zvyklí. Použít ji můžete například v MHD při cestě na zápas, zaplatit s ní u stánků s občerstvením či ve Viktoria shopu. Platit s ní půjde na všech akceptačních místech, kompletní seznam naleznete na stránkách Plzeňské karty.

ONLINE PRODEJ

Jednoduše. Rychle. Bez čekání. Stačí navštívit webovou stránku Plzeňské vstupenky a vše vyřídíte během několika minut. Nejde však permanentku platit na dobírku, platba musí proběhnout online.

FORMULÁŘ

I pro nové permanentkáře je důležité vyplnit při nákupu formulář. Ten si můžete zde stáhnout a přinést na pokladny, při online nákupu jej vyplníte přímo během nákupu. V právě skončené sezoně se ukázalo obrovskou výhodou, že jsme mohli s permanentkáři pravidelně komunikovat a například jsme jim do emailů zasílali veškeré informace prostřednictvím newsletterů, každý zápasový den obdrželi ráno i magazín Viktorián.

RODINNÁ TRIBUNA

Oblíbené místo, které si zamilujete vy i vaše děti. Na každý zápas pro vás bude nachystán doprovodný program, hraní na playstationu, fotokoutek a pokud to situace dovolí, tak i autogramiády vybraných hráčů. Navíc má rodinná tribuna i svůj vlastní vstup. V případě zájmu o zakoupení rodinné permanentky online napište na email info@plzenskavstupenka.cz a vše s vámi bude vyřešeno.

OTEVÍRACÍ DOBA VIKTORIA SHOPU

Pondělí – Pátek, 9:00 – 17:00

Platit ve Viktoria shopu lze následujícími způsoby:
- hotově
- platební kartou
- benefitními poukázkami typu Sodexo (flexipass + focuspass), Edenred (Ticket benefits), Uni šek – pouze v tištěné podobě (není možné benefitní kartou)

Platit nelze ostatními benefitními poukázkami a za permanentky také nelze platit dárkovým poukazem z fanshopu.

CENÍK PERMANENTNÍCH VSTUPENEK 2021/2022