4. 6. 2023    B tým – reportáž

Zápas na Dukle béčku nevyšel

FC Viktoria Plzeň

29. kolo / Neděle 4. 6. 2023, 10:15 / FC Přední Kopanina

29. kolo / Neděle 4. 6. 2023, 10:15
FC Přední Kopanina

FK Dukla Praha B

2:1

(1:1)

FC Viktoria Plzeň

sestavy

FK Dukla Praha B

Spilka – Kozojed, Uhlíř, Hodek, Matoušek, Jelínek, Zapletal, Čížek, Fojt, Hudec, Mládek

FC Viktoria Plzeň

Daněk – Fišer, Pešek, Krůta, Oravec, Pospíšil, Vacek, Novák, štauber, Čihák, Lörincz

statistiky

Branky: 21. Fojt, 87. Bačinský – 42. Čížek (vla.) ŽK: Čihák Rozhodčí: Matějka - Ježek, Pilný

Diváci: 120

Viktoriánský B-tým se dnes utkal s rezervou pražské Dukly v posledním ligovém venkovním utkání sezony.

Oběma týmům před utkáním už šlo pouze o konečné umístění v ligové tabulce. Viktoriáni se snažili udržet si co nejvyšší příčku, naopak pražský soupeř se snažil vyškrábat ze 14. místa. První branka utkání padla ve 21. minutě, a to když poslal do vedení domácí Duklu Radek Fojt.

Viktoriáni se snažili vyrovnat průběžný stav utkání, a to se jim povedlo ve 42. minutě. Pražští fotbalisté si vystřelili vlastní branku a do šaten se tak šlo za stavu 1:1.

Druhá půle přinesla jen jednu branku. V samém konci utkání se ke střele dostal Christian Bacinsky a Dukla se tak znovu dostala do vedení. Plzeňané už nedokázali reagovat a prohrávají na hřišti Dukly 2:1.

hodnocení trenéra

Josef Parlásek: „V úvodu utkání jsme byli horším týmem. Domácí se dostali zaslouženě do vedení. Ke konci prvního poločasu se nᚠvýkon zlepšil a odměnou nám byl vyrovnávací gól. Dobře jsme vstoupili i do druhého poločasu, bohužel spoustu dobře rozehraných akcí nedokážeme ve finální fázi dobře vyřešit, což nás trápí několik posledních zápasu - jsme málo nebezpeční v útoku. Bohužel v tomto utkání jsme inkasovali tři minuty před koncem a prohráli. Do utkání jsme vstupovali s 5 změnami v sestavě, jelikož 5 našich hráčů bylo nominováno do reprezentace U18 a tak dostali šanci další hráči, kteří v minulých zápasech nastupovali za nᚠdorost a v utkání určitě nezklamali.”